fbpx

RF Microneedling Morpheus8

3

RF Microneedling Amsterdam

Morpheus8

RF Microneedling Amsterdam. Morpheus8 is een huidbehandeling waarbij we met de combinatie van microneedling en radiofrequente golven heel specifiek de huid op verschillende dieptes stimuleren.

Met Morpheus8 RF-Microneedling Amsterdam kunnen we de verstrakking van de huid stimuleren terwijl de oppervlaktehuid nagenoeg intact blijft. Hierdoor kunnen we uitstekende resultaten bereiken zonder de bijwerkingen die typisch zijn voor andere behandelingen.

rf microneedling behandeling amsterdam

Hoe werkt Morpheus8 RF microneedling?

Kleine naaldjes brengen radiofrequente energie diep in de huid. Energie wordt alleen afgegeven aan de huid door de puntjes van de naald. Op deze manier wordt energie overgebracht naar de beoogde huiddiepte terwijl de bovenste huidlagen intact blijven.

RF Microneedling Amsterdam. De energie die wordt afgegeven:

 

  • Zorgt ervoor dat het collageen zich samentrekt.
  • Zet het lichaam aan om elastine en collageen aan te maken. Hierdoor wordt de huid strakker.
  • Verbetert de doorbloeding van de huid

Waar is Morpheus8 – RF microneedling voor geschikt?

  • Huidversteviging 
van gelaat, hals en lichaam
  • Herstellen van fijnen lijntjes en rimpels
  • Acne littekens en andere littekens
  • Corrigeren van striae
  • Huidtextuur verbeteren
  • Grove poriën verkleinen

Het consult

Tijdens het consult bespreken we uw wensen en verwachtingen. Wij analyseren uw gezichts- en verouderingskenmerken om jouw mooie aspecten en eventuele verbeterpunten te ontdekken.

De behandeling

Afhankelijk van de grootte van het gebied duurt de behandeling 30 tot 45 minuten. De huid wordt grondig gereinigd. Hierna bespreek je samen met de therapeut wat de gewenste instelling is. (Hogere instellng geeft meer resultaat, maar ook een grotere kans op bijwerkingen zoals roodheid en zwelling). De RF-verstrakking wordt toegediend terwijl de naaldjes tegen de huid schieten. Je merkt er niet veel van omdat dit zo snel gebeurt.

Na de behandeling

De volgende dag was de roodheid bij de meeste mensen volledig verdwenen, afhankelijk van de sterkte van de behandeling.

Wanneer zie ik resultaat?

Nadat de eerste roodheid is verdwenen, krijgt de huid een frisse uitstraling en wordt ze strakker. De meeste huidverstrakking vindt vervolgens plaats in de maanden na de behandeling.

Zijn er bijwerkingen?

De eerste paar dagen na de behandeling kunt u wat zwelling of roodheid ervaren, afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. Deze bijwerkingen zijn na een paar dagen weer verdwenen.

De kleine naaldjes schieten tegen de huid tijdens de procedure. Je merkt er niet veel van omdat dit zo snel gebeurt. De behandeling wordt gevoeliger naarmate de intensiteit wordt verhoogd.

Voor wie is de behandeling geschikt?

De Morpheus8 behandeling is geschikt voor mensen die hun huid op een veilige manier willen verbeteren.

RF microneedling is geschikt voor alle huidtypes.

TIJDLIJN RF MICRONEEDLING (BEHANDELING DUURT 30 TOT 45 MINUTEN)

45 min 2 uur 1-2 dagen 14 dagen 3-4 weken 6 maanden 12 maanden
forse roodheid roodheid wat afgenomen gezonde “Glow” Strakkere huid huidverstrakking gaat verder herhaling behandeling huid significant strakker herhaling behandeling
Prijzen RF Microneedling Morpheus8
Litteken € 145,-
Oogleden € 185,-
Stria vanaf € 280,-
Gezicht € 289,-
Gezicht en hals € 350,-
Radiofrequentie zonder needling
Gezicht € 85,-
Wil jij ook een RF Microneedling behandeling? Neem contact met ons op indien je vragen hebt over onze behandelingen of kom gewoon eens langs tijdsens onze openingstijden aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam.

Direct een afspraak maken?

Scan de code