Acties

Boek nu!

Wij hebben regelmatig acties, hou ons in de gaten. Wil je een email ontvangen zodra we leuke evenementen hebben of nieuwe acties? Neem dan contact op, laat je email adres achter en wij houden je op de hoogte.

 

Oktober actie 2020:

2020 is een gekke jaar, onze huid heeft heel wat te verduren gehad. Lange hete zomerdagen in combinatie met een mondkapje; niet echt waar je huid (of jijzelf) op zit te wachten.

Daarom bieden wij 10% korting om al onze gezichtsbehandelingen. 

 Daarnaast kun je bij afname van een tandbleek sessie twv 99 euro een gezichtsbehandeling twv 55 euro gratis ontvangen!!!

Actie is gehele maand oktober geldig. Bel voor een afspraak of boek online!!

  

Zomer 2021 

Het klinkt ver weg, maar voordat je het weet is het alweer summer 2021!!! En wij weten zeker dat het een jaar met mooie vakanties gaat worden. Dus bespaar tijd en geld en begin nu met permanent ontharen met Soprano ICE.

Voor onze dames;

– Gehele benen incl. oksels voor 199 euro per behandeling

– Full Brazilian incl. oksels voor 199 euro per behandeling

voor de heren;

– Gehele rug en schouders voor 199 euro per behandeling

 

 

 

 

Hele leuke clinic, alles onder 1 dak. Schoon en professioneel. Ik heb mijn onderkin laten wegsmelten met aqualyx, pijnlijk maar met resultaat. Bedankt!.

Azadeh Akhavan

Ik heb de Yumi Lash Lift uitgeprobeerd, deze bevat keratine om de wimpers te versterken. Het resultaat was dat mijn steile Aziatische wimpers prachtig gelift werd. Mijn broze wimperhaartjes werden ook nog extra versterkt door de keratine. Dat was echt nodig na al die LVL lifts elders waar geen keratine in de behandeling gebruikt werd.

Karin M

Direct een afspraak maken?

Boek nu!