fbpx

Velashape

3

Velashape Amsterdam behandeling

Infrarood licht, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage worden gebruikt om de huid te behandelen bij Velashape Amsterdam Unicare. Een zeer effectieve strategie ontstaat als deze elementen samenwerken: Infrarood licht verwarmt vetweefsel tot 5 mm diepte en verbetert de doorbloeding. De huid wordt verstrakt door bipolaire radiofrequentie (RF) tot een diepte van 15 mm. Dit verhoogt de opname van zuurstof en activeert de proces van vetafbraak. De juiste huidtemperatuur is hierbij van cruciaal belang. De temperatuur wordt regelmatig gemeten met een speciale thermometer tijdens de Velashape Amsterdam behandeling. Het weefsel wordt gemobiliseerd door het vacuüm, en de “rollen” geven een diepe massage die de lymfedrainage verbetert en de afvoer van vet en afvalstoffen stimuleert.

De VelaShape behandeling is tevens zeer effectief bij:

  • Verstevigen en gladmaken van de huid
  • De “rijbroek” vorm op zowel de bovenbenen als de heupen
  • Lovehandels
  • Voor en na liposuctiebehandeling
  • Specifieke locatie afslanken

Cellulite behandeling

Zichtbare vermindering van cellulite en lichaamsomtrek al binnen zes behandelingen. Velashape Amsterdam is een niet invasieve, medische behandeling die cellulite glad strijkt, plaatselijke vetophopingen elimineert en de huid verstevigt. De VelaShape-drievoudige methode is uniek en de resultaten zijn verbluffend.

In de meeste gevallen omvat een VelaShape-behandeling zes tot tien behandelingen. Na vier behandelingen zullen de eerste resultaten in bijna alle gevallen duidelijk zijn. Na acht behandelingen is er een merkbare vermindering van de cellulite en de lichaamsomtrek. De contouren worden aanzienlijk verbeterd en de huid wordt gladder, steviger en strakker.

De Velashape Amsterdam-behandeling is een krachtige behandeling die pijnloos is. Enkele uren na de behandeling zal uw huid rood en warm worden. 

Na de behandeling kunt u uw gewone leven weer oppakken. Na de behandeling is het goed om meer water te drinken om de hoeveelheid afvalstoffen te verlagen.

Prijslijst per Zone Per behandeling Kuur van 10 behandelingen
1 zone € 103,95 € 935,55
2 zones € 189,00 € 1701
Velashape in combinatie met lipocavitatie
1 zone
€ 131,25 € 1181,25
Velashape in combinatie met lipocavitatie
2 zones
€ 236,25 € 2126,25
Velashape onderkin / gezicht € 89,25

Pakket die afgenomen worden zijn maximaal 20 weken geldig. Indien wenselijk kan het bedrag gespreid betaald worden. Kom gerust langs om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Neem contact met ons op indien je vragen hebt over onze behandelingen of als je meer informatie wilt ontvangen. U kunt ons ook altijd bezoeken tijdens onze openingstijden aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam.

.

Meer Lichaamsbehandelingen:

Direct een afspraak maken?

Scan de code