fbpx

Velashape

3

Velashape Amsterdam behandeling

Bij Velashape Amsterdam Unicare wordt de huid behandeld met een combinatie van infrarood licht, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. De synergie van deze componenten resulteert in een zeer effectieve aanpak: Het infrarode licht zorgt voor een betere doorbloeding, verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel tot 5 mm diepte. De bipolaire radiofrequentie (RF) zorgt voor huidverstrakking, verhoogt de zuurstofopname en activeert de stofwisseling (vetafbraak) tot een diepte van 15 mm. De juiste temperatuur van de huid is hierbij van groot belang. Tijdens de Velashape Amsterdam behandeling wordt de temperatuur regelmatig gemeten met een speciale thermometer. Het vacuüm mobiliseert het weefsel en de ‘rollen zorgen voor een diepe massage die een verbeterde lymfedrainage op gang brengt en de afvoer van vet en afvalstoffen stimuleert.

De VelaShape behandeling is tevens zeer effectief bij:

  • Het verstevigen en verstrakken van de huid
  • De ‘rijbroek’ vorm op heupen en bovenbenen
  • Lovehandels
  • Voor/na behandeling bij liposuctie
  • Plaatselijk Afslanken

Cellulite behandeling

Duidelijke reductie van cellulite en meetbare afname van de lichaamsomtrek binnen 6 behandelingen. Velashape Amsterdam is een medische, maar niet chirurgische en niet invasieve behandeling om cellulite glad te strijken, plaatselijke vetophopingen te verwijderen en de huid te verstevigen. De drievoudige aanpak van de VelaShape is uniek en de resultaten zijn opzienbarend.

Een VelaShape kuur bestaat in de regel uit 6 tot 10 behandelingen. In bijna alle gevallen zullen de eerste resultaten na 4 behandelingen goed waarneembaar zijn. Na 8 behandelingen is er een duidelijke afname van de cellulite en een meetbare afname de lichaamsomtrek. Daarbij verbeteren contouren aanzienlijk en de huid wordt strakker, gladder en steviger.

De Velashape Amsterdam behandeling is een krachtige behandeling, toch voelt het niet pijnlijk aan. Wel zal uw huid wat rood zijn en warm aanvoelen tot enkele uren na de behandeling.

Na de behandeling kunt u uw normale activiteiten voortzetten. Het is raadzaam, in verband met de afvoer van afvalstoffen, na een behandeling extra water te drinken.

Prijslijst per Zone Per behandeling Kuur van 10 behandelingen
1 zone €   93,50 €   841,50
2 zones € 165,00 € 1485,00

Velashape in combinatie met lipocavitatie
1 zone

€ 126,50 € 1138,50
Velashape in combinatie met lipocavitatie
2 zones
€ 181,50 € 1633,50

Neem contact met ons op indien je vragen hebt over onze behandelingen of meer informatie en uitleg wenst. Je kunt ook altijd gewoon even tijdens onze openingstijden langskomen aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam voor een meer persoonlijke kennismaking.

Meer Lichaamsbehandelingen:

Laser ontharen

Laser ontharen

Laser ontharen AmsterdamLaser ontharen Amsterdam​ met Soprano ICE Laser ontharen Amsterdam? De Soprano ICE is het neusje van de zalm op het gebied van definitief ontharen. Nog nooit was er een ontharingsapparaat dat zo effectief en veilig was en de behandeling...

Massages

Massages

Massages Amsterdam Toe aan ontspanning? Boek nu je massage. Massages Amsterdam. Naast ontspanningsmassages bieden wij ook bindweefselmassage en lymfeklierdrainage. Prijzen Ontspanningsmassage 30 min € 30,- Ontspanningsmassage 60 min € 60,- Manuele lymfeklierdrainage...

Cryolipolyse

Cryolipolyse

Cryolipolyse behandeling AmsterdamCryolipolyse behandeling Amsterdam Vet verwijderen zonder operatie! De Cryolipolyse behandeling Amsterdam van Unicare Cosmetic Clinic is wetenschappelijk bewezen effectief. Als vetcellen aangetast worden door kou bevriezen vetcellen,...

Direct een afspraak maken?

Scan the code