fbpx

Plasmage behandeling Amsterdam

3

Hoe werkt een plasmage behandeling Amsterdam?

Je wilt een Plasmage behandeling Amsterdam? Het plasmage apparaat werkt op plasma-energie, die bestaat uit geladen gasmoleculen. Het apparaat lijkt op een grote pen met een dunne naald. De naald raakt de huid niet aan omdat plasma alleen ontstaat wanneer de naald op 1 mm afstand van de huid wordt gehouden. De plasma-energie maakt kleine gaatjes in de huid, waardoor de bovenste huidlaag verdampt en er een krimpeffect optreedt. Op langer termijn zal de aanmaak van collageen- en elastinevezels resulteren in een sterkere, egalere huid met meer volume.

Plasmage behandeling amsterdam
Plasmage behandeling amsterdam

De Plasmage behandeling Amsterdam

De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van een speciale gel om de lokale pijn te verlichten. De Plasmage behandeling Amsterdam begint nadat de gel is ingewerkt (20 tot 30 minuten). De hitte van de plasma veroorzaakt korstjes op de huid.

Intake

Je krijgt een afspraak voor een intake voorafgaand aan de Plasmage behandeling Amsterdam. Het is van cruciaal belang om de verwachtingen van het resultaat te bespreken en te bepalen hoeveel behandelingen nodig zullen zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Het gemiddelde aantal behandelingen dat nodig is, is één tot drie.

De nieuwe behandelmethode voor rimpelvermindering en ooglidcorrecties zonder snijden of injecties.

Behandeling Tijden Kosten
Ooglid correctie (boven & onder) 60 min € 550,-
Ooglid correctie boven 60 min € 400,-
Ooglid correctie onder 30 min € 250,-
Rokerslijnen 60 min € 400,-
Wenkbrauwlift 30 min € 250,-
Kraaienpootjes 60 min € 350,-

Heb je nog vragen neem dan contact met ons op over onze plasmage behandelingen. Je kunt ons ook altijd een bezoek komen brengen tijdens onze openingstijden aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam.

Direct een afspraak maken?

Scan the code