fbpx

Acne behandeling Amsterdam

3

Acne behandeling Amsterdam

Je zoekt naar een acne behandeling amsterdam? Wat is acne? De meest gebruikte term voor acne is jeugdpuistjes of acne vulgaris. De poriën raken verstopt door overmatige talgproductie en oude huidcellen. Het talg kan niet worden afgevoerd, waardoor de bacterie propionibacterium acnes ontsteking veroorzaakt. Dan ontstaat acne, ofwel: ontstoken verstopte poriën. De klachten kunnen worden verergerd door elementen als hormonale fluctuaties, stress en voeding.

Acne behandeling amsterdam

Hoe behandelen we acne?

Acne is een lastig huidprobleem. Iedereen heeft zijn eigen unieke acnebehandeling amsterdam nodig. Wat voor een persoon werkt, kan voor een ander niet werken. Als gevolg hiervan is het van cruciaal belang om tijdens een consult te bepalen welke behandeling het beste bij u past.

Om actieve acne te verminderen en uit te drogen, kunnen oppervlakkige peelings of IPL-behandelingen een optie zijn. De huid die door acne is geschaad, zoals littekens, kan worden hersteld door diepere peelings, CO2 laser of RF microneedling

Hoeveel acne behandelingen zijn er nodig?

Om het beste resultaat te bereiken, moeten we vaak meerdere behandelingen combineren. Bovendien is het essentieel om de juiste nazorgproducten te gebruiken.

Resultaat van Acne behandeling Amsterdam

Na enkele weken zal het resultaat duidelijk zijn. De roodheid en ontstekingen zullen eerst verdwijnen, en op latere termijn zal de huid egaler worden met littekens en vlekjes. 

Prijzen Acne behandeling Amsterdam   
Acne behandeling inclusief medische peeling €   90,-
TCA peeling gezicht € 100,-
Acne behandeling met een IPL behandeling € 189,-

Neem contact met ons op voor vragen over onze behandelingen. Je kunt ons altijd bezoeken tijdens onze openingstijden aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam voor een persoonlijke kennismaking.

Direct een afspraak maken?

Scan the code