fbpx

Cosmelan / Dermamelan

3

Wat is Cosmelan / Dermamelan?

Cosmelan en Dermamelan zijn medische peeling die geschikt zijn voor elke huidtype en zorgen voor depigmentatie. Met een groot verschil en dat is dat je een grotere resultaat kan behalen met dermamelan in een kortere tijd. De inwerkingstijd van het Dermamelan masker is vier uur en het traject is twee maanden korter dan bij Cosmelan. Omdat de Dermamelan behandeling 30% sterker dan een Cosmelan behandeling is, mag deze alleen door geregistreerde huidtherapeuten en artsen worden uitgevoerd. Cosmelan en Dermamelan werken op de diepere pigmentcellen door het enzym te remmen wat voor pigmentatie zorgt.

Het product zorgt dat het productie van melanocyten geremd wordt. Daarnaast zorgt het tegelijkertijd voor het heropbouw en vernieuwing van je huidlaag. Hierdoor heeft het ook een sterke anti-aging effect.

Gedurende het traject is je nazorg protocol voor thuis erg belangrijk en daarom zitten alle producten in je behandeling inbegrepen.

Fillers amsterdam fillers behandeling

Behandeling tijdlijn

voorbereidende fase 48 uur tot 1 week vooraf aan cosmelan / dermamelan huid voorbereiden

Fase 1; intense depigmentatie ; cosmelan or dermamelan peeling in salon
Herstel 48 uur tot 1 week

Fase 2; Continue depigmentatie

Fase 3; Pigmentatie regulatie

Fase 4; Controle

 

De eerste twee dagen kan de huid rood zijn, jeukend en branderig aanvoelen. Dit is een normale reactie en zeker tijdens de eerste 24-48 uur na het begin van de behandeling.

Na de drie dagen wordt gestart met het gebruik van de thuisproducten. De medische crème zal tweemaal daags moeten worden aangebracht. In het begin zal de huid hieraan moeten wennen, en kan er roodheid, zwelling, schilfering en een brandend gevoel optreden.

De producten dienen vier tot zes maanden te worden gebruikt voor een optimaal resultaat.

De home-kit bevat:

  • Hydratonic mist

  • Cosmelan/Dermamelan

  • Melan recovery creme

  • Melan 130

  • make up tas zolang de voorraad strekt

Cosmelan Dermamelan
Behandeltraject 6 maanden 4 maanden
Inwerktijd masker Minimaal 10 uur 4 uur
Thuisproducten Inbegrepen Inbegrepen
€ 700,-* € 900,-*

** inbegrepen: voorbereidende peeling, cosmelan behandeling en thuisproducten ter waarde van €325,-

 

Neem contact met ons op voor vragen of opmerkingen over onze behandelingen of voor meer informatie. Voor een persoonlijke kennismaking, kun je gewoon eens langskomen tijdens onze openingstijden aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam.

Direct een afspraak maken?

Scan de code