fbpx

CO2 Laser behandeling

3

CO2 laser behandeling Amsterdam

Je zoekt een CO2 laser behandeling Amsterdam ter huidverbetering? De Pixel Fractional CO2 laserbehandeling van Unicare Clinic in Amsterdam zorgt voor een verbeterde huid. Met behulp van laserlicht schiet deze CO2 laser zeer kleine perforaties in de huid: De CO2 laser creëert 50 tot 100 kleine gaatjes per vierkante centimeter. Deze kleine openingen genezen snel omdat ze worden omringd door gezonde huidcellen. Hierdoor wordt de productie van nieuw collageen en huidcellen aangemoedigd.

Tijdens het genezingsproces wordt zowel het bindweefsel van de lederhuid als de opperhuid gerenoveerd. Dit geeft aan dat de textuur en stevigheid van de huid duidelijk verbeteren. Tijdens een eerste consult kan de arts bepalen of u een intensieve of lichte pixellaserbehandeling nodig heeft.

De CO2 laser behandeling Pixel Fractional is uitermate geschikt voor:

  • Algehele huidverjonging,
  • Stralende egale teint,
  • Rimpels en fijne lijntjes,
  • Acné littekens,
  • Het verwijderen van pigmentvlekken (ouderdomsvlekken en zonbeschadiging),
  • Huid verstrakking,
  • Het verbeteren van de porie structuur,
  • Kraaienpootjes rondom de ogen.
  • Striae verwijderen

Huidreactie

Een zeer rood en warm gelaat. Tien dagen na de behandeling kan de huid nog reageren op de behandeling. Houd u hier goed rekening mee.

U kunt uw gezicht koelen met een koelkastelement of een vriezerdoek eromheen.

co2 laser behandeling amsterdam

Advies CO2 laser behandeling Amsterdam:

Vermijd 8 weken voor en na de behandeling zonlicht en gebruik geen zonnebank. Het is raadzaam om deze behandeling aan het begin van de herfst of tijdens de winter uit te voeren. Dan kunt u de zon beter vermijden door meerdere behandelingen achter elkaar te ondergaan.

Het is van cruciaal belang om een vooraf consult te krijgen om de juiste indicatie op basis van uw huidconditie te geven.

Prijzen CO2 laser behandeling Amsterdam Duur behandeling 30 – 60 minuten
S – zone (rondom de ogen / bovenlip) € 100,-
M – zone (wangen / voorhoofd) € 200,-
L – zone (gehele gezicht) € 500,-
Neem contact met ons op met eventuele vragen over onze gezichtsbehandelingen of vraag ons om meer informatie. Je kunt ons ook altijd met een bezoek verblijden tijdens onze openingstijden aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam voor een persoonlijke kennismaking.

Direct een afspraak maken?

Scan de code