fbpx

Laser ontharen Amsterdam

3

Laser ontharen Amsterdam​ met Soprano ICE

Laser ontharen Amsterdam? De Soprano ICE is het neusje van de zalm op het gebied van definitief ontharen. Nog nooit was er een ontharingsapparaat dat zo effectief en veilig was en de behandeling tegelijkertijd zo comfortabel maakte.

Super koelend handstuk

Wat de Soprano ICE  uniek maakt en een grote verbetering is ten opzichte van de IPL is het extreem koelende handstuk. Hiermee wordt de huid comfortabel gekoeld terwijl de haarzakjes, dieper in de huid effectief opgewarmd kunnen worden. Het compleet nieuw ontwikkelde handstuk met saffieren tip koelt tot wel – 4 graden Celsius; Cooler Laser ontharen Amsterdam bestaat niet!

Laser ontharen amsterdam

Veilig laser ontharen met SHR

De SHR techniek zorgt enerzijds voor een vrijwel pijnloze behandeling en anderzijds zorgt het voor een veilige behandeling van uw huid. In SHR-modus levert de Soprano ICE 10 pulsen per seconde op een laag energieniveau waarmee de haarzakjes langzaam opgewarmd worden; dus geen pijnlijke flitsen meer!

Oudere systemen maken gebruik van pulsen met hoge energie waarmee de huid beschadigd kan worden. Door de combinatie van SHR en het extreem koelende handstuk kunnen ook donkere huidtypen veiliger en effectiever dan ooit behandeld worden. Met de Soprano ICE kunnen we zelfs een zomers gebruinde huid zonder problemen behandelen. Andere technieken zoals IPL en ELOS kunnen dit niet.

Ook zeer geschikt voor de donkere huid

Pour Tous betekent letterlijk: “voor iedereen” Dat geldt ook voor de Soprano ICE Laser ontharen Amsterdam laserbehandeling. De laserbehandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Maar ook alle huidtypen kunnen behandeld worden. De Soprano ICE voldoet aan de strenge Amerikaanse FDA veiligheidsnormen. Of u nu een blanke of een donkere huid heeft, wij kunnen u definitief afhelpen van uw ongewenste haargroei.

Laser ontharen Amsterdam

Het resultaat

Vergeet de technieken zoals IPL en ELOS! Deze zijn pijnlijk en minder effectief. Met de Soprano ICE Laser ontharen Amsterdam helpen wij u veilig en comfortabel van uw ongewenste haargroei af.

Prijslijst | Soprano ICE

Regio Per behandeling Pakket van 5 behandelingen
6e behandeling gratis
Zone S: (per regio) € 35,- € 175,-
Bakkebaard € 35,-
Bovenlip € 35,-
Tepelhof € 35,-
Kin € 35,-
Tussenstuk wenkbrauwen € 35,-
Oren € 35,-
Teen- / Vingerkootjes € 35,-
Navelstreep € 35,-
Neusgaten € 35,-
Voorhoofd € 35,-
Hand € 35,-
Regio Per behandeling Pakket van 5 behandelingen
6e behandeling gratis
Zone M: (per regio) € 80,- € 400,-
Gehele gelaat € 60,-
Oksels € 50,-
Bikini klein € 60,-
Onderarmen € 90,-
Bovenarmen € 90,-
Hals € 50,-
Nek € 50,-
Regio Per behandeling Pakket van 5 behandelingen
6e behandeling gratis
Zone L: (per regio) € 125 € 625,-
Bikini groot / brazillian €   80,-
Buik €   80,-
Onderbeen € 125,-
Bovenbeen € 125,-
Onderrug € 100,-
Bovenrug € 100,-
Billen €   50,-
Borst mannen € 120,-
Regio Per behandeling Pakket van 5 behandelingen
6e behandeling gratis
Zone XL (per regio) € 210,- € 1050,-
Gehele benen € 170,-
Gehele armen incl Schouders € 160,-
Gehele rug € 210,-
Gehele romp € 210,-
24 uur vooraf aan afspraak uw haren scheren (meerprijs voor scheermesje € 1,-)
Houd er rekening mee dat u 1 week voor en 1 week na de behandeling niet mag zonnebaden
Komt u wel in de zon? Gebruik dan Sun-block 50 SPF
Indien u gebruik maakt van antibiotica mag u 2 weken na het beëindigen van de kuur weer gelaserd worden.

Neem contact met ons op indien je vragen hebt over onze behandelingen of meer informatie en uitleg wenst. Je kunt ook altijd gewoon even tijdens onze openingstijden langskomen aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam voor een meer persoonlijke kennismaking.

Meer Lichaamsbehandelingen:

Massages

Massages

Massages Amsterdam Toe aan ontspanning? Boek nu je massage. Massages Amsterdam. Naast ontspanningsmassages bieden wij ook bindweefselmassage en lymfeklierdrainage. Prijzen Ontspanningsmassage 30 min € 30,- Ontspanningsmassage 60 min € 60,- Manuele lymfeklierdrainage...

Cryolipolyse

Cryolipolyse

Cryolipolyse behandeling AmsterdamCryolipolyse behandeling Amsterdam Vet verwijderen zonder operatie! De Cryolipolyse behandeling Amsterdam van Unicare Cosmetic Clinic is wetenschappelijk bewezen effectief. Als vetcellen aangetast worden door kou bevriezen vetcellen,...

Velashape

Velashape

Velashape Amsterdam behandeling Bij Velashape Amsterdam Unicare wordt de huid behandeld met een combinatie van infrarood licht, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. De synergie van deze componenten resulteert in een zeer effectieve aanpak: Het...

Direct een afspraak maken?

Scan the code