Over ons

 Unicare Cosmetic Clinic

We bieden een breed scala aan hoogwaardige schoonheid en cosmetische behandelingen aan voor zowel mannen als vrouwen. Met veel liefde en passie doen wij met z’n allen ons werk, ons team staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden. Stap binnen voor een vrijblijvend consult. We zijn een jong bedrijf maar ons team bestaat uit getalenteerde en ervaren medewerkers.

Over Pouneh Samadi

Na mijn studie geneeskunde in Nijmegen aan de Radboud Universiteit ben ik me gaan verdiepen in de cosmetische geneeskunde en heb ik mij de afgelopen 6 jaar naast mijn baan in de kliniek hiermee bezig gehouden. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan.
Nu heb ik er voor gekozen om me volledig met de cosmetische geneeskunde bezig te houden. Daarom heb ik een eigen clinic opgezet. Je kan voor heel veel behandelingen bij ons terecht.

Cosmetische geneeskunde
Er is veel veranderd in de geneeskunde, steeds meer behandelingen worden minder invasief uitgevoerd, dit betekent dat er steeds minder vaak gesneden hoeft te worden voor het zelfde resultaat. Afgelopen jaren zijn er ook meer behandelingen mogelijk met fillers (Injectabels), ook hier zijn de ontwikkelingen groot.
Vooraf aan een behandeling vindt altijd een consult plaats, waarbij een cliënt al haar/zijn vragen kan stellen en wensen kan aangeven. Mijn moto is “Less in More!”