fbpx

Over ons

3

Unicare Cosmetic Clinic

We bieden een breed scala aan hoogwaardige schoonheid en cosmetische behandelingen aan voor zowel mannen als vrouwen. Met veel liefde en passie doen wij met z’n allen ons werk, ons team staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden. Stap binnen voor een vrijblijvend consult. We zijn een jong bedrijf maar ons team bestaat uit getalenteerde en ervaren medewerkers.

Over Pouneh Samadi

Na mijn studie geneeskunde in Nijmegen aan de Radboud Universiteit ben ik me gaan verdiepen in de cosmetische geneeskunde. Initieel werkte ik overdag in het ziekenhuis en in de avond in een kliniek. Na enkele jaren besloot ik om mezelf full-time bezig te houden met de cosmetische geneeskunde. Dit resulteerde in het opzetten van Unicare opgezet.

Sinds 2017 bestaat Unicare, je kan voor heel veel behandelingen bij ons terecht. En ik blijf mij verdiepen in nieuwe technieken en behandelingen. Want cosmetische geneeskunde is voor mij niet alleen botox en filler maar ook huidverbetering.

Inmiddels heb ik ook een hele sterkte team om mij heen van schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Samen proberen we elke dag onze cliënten tot in de punten te verzorgen en adviseren.

Vooraf aan een behandeling vindt altijd een consult plaats, waarbij een cliënt al haar/zijn vragen kan stellen en wensen kan aangeven.” Mijn motto is “Less in More!”

Scan de code