fbpx

Non invasive facelift

3

Facelift Amsterdam

Een ‘non invasive facelift’, hoe doen we dat?

Non invasive facelift Amsterdam. Er is in de afgelopen jaren veel veranderd in de medische sector. Behandelingen worden steeds sneller en niet-operatief uitgevoerd. De ontwikkelingen zijn aanzienlijk, vooral in de cosmetische sector.

Face lifts kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd, waaronder operatief. Soms is dat ook de enige keuze die beschikbaar is. Een andere methode is “draadlift”. In feite lift je de huid door chirurgische draden in je onderhuids te plaatsen. Als je volume wilt verliezen, is een liquid face lift ook mogelijk met fillers en botox.

Laatste ontwikkeling is door middel van PDO draden

PDO (polydioxanon) draden zijn dunne oplosbare hechtdraden. Ze zijn in verschillende vormen aanwezig. De draden zijn vrij nieuw in nederland terwijl ze in andere landen al langer worden toegepast.

Het doel van een draad-lift is om verslapte huid van de wangen, kaken en hals subtiel te liften en te verstevingen. De draden hebben kleine weerhaken en helpen op deze manier je huid vast te pakken. Daarnaast produceert je huid collageen waardoor je nog meer versteviging krijgen.

Er bestaan ook zogemaande MONO-threads. Deze zijn met name voor versteviging en hebben geen liftend effect. Vaak worden PDO en MONO threads samen gebruikt voor het mooiste en grootste resultaat.

Non invasive facelift Amsterdam, welke behandeling is geschikt voor jou?

Kom gerust naar onze cosmetisch arts voor een afspraak. Voordat je een facelift krijgt, moet jouw arts eerst uw huid onderzoeken om te bepalen wat jouw huidproblemen zijn en voor welke behandelingen je in aanmerking komt.

Non invasive facelift Amsterdam
Prijzen:
op indicatie

non invasive facelift amsterdam
Non invasive facelift Amsterdam.
Richtlijnen prijzen draad lift, prijs per zone:
 
Midface € 800,-
Kaaklijn € 600,-
Wenkbrauw € 600,-
Hals € 700,-
Decolleté € 800,-

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze cosmetische behandelingen. Je kunt ons ook gewoon even een bezoekje komen doen tijdens onze openingstijden aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam.

Direct een afspraak maken?

Scan de code