fbpx

dr CYJ Hair Filler

3

dr CYJ Hair Filler Amsterdam

Filler tegen haarverlies

Heeft u last van een ernstige vorm van haarverlies, dunner wordend haar of kaalheid dan kan een behandeling met dr CYJ Hair Filler Amsterdam voor jou de oplossing zijn.

De Koreaanse haarfiller bestaat uit een combinatie van zeven bio-identieke peptiden en hyaluronzuur om de hoofdhuid en haarfollikels te helpen herstellen. Mannen en vrouwen wiens haar dunner wordt als gevolg van stress, ziekte, medicatie of leeftijd, kunnen deelnemen aan de behandeling.

Het kan ook worden gebruikt om haarverlies te voorkomen. Bovendien biedt een haartransplantatie ook uitkomst, maar het is vaak duur en pijnlijk en stopt het proces van haaruitval niet.

Waarom een hair filler behandeling?

Een behandeling met haarvullingen stimuleert de bloedcirculatie en revitaliseert de haarzakjes. Bovendien zorgt een behandeling met hyaluronzuur voor een hydraterende en elastische huid. De samenstelling van hyaluronzuur en peptiden verhoogt de kans op teruggroeien en vermindert het haarverlies. In de meeste gevallen wordt het haar sterker en dikker.

 

  • Het haaruitval proces te remmen
  • De teruggroei van haar te stimuleren
  • De haardichtheid en haardikte te verbeteren
  • De haarfollikels en haarcellen te revitaliseren
  • De bloedcirculatie en hydratatie in de hoofdhuid te stimuleren

De behandeling

Voordat we overgaan tot de behandeling, gaat u eerst naar onze arts om een grondige inspectie van uw hoofdhuid te ondergaan en een passende diagnose te stellen. We kunnen beginnen met de behandeling als de arts besluit dat u geschikt bent voor haarfillers.

De filler wordt op het niveau van de haarfollikels in de hoofdhuid aangebracht met een dun naaldje. Omdat de behandeling niet volledig pijnloos is, vragen we u om 30 minuten voor de verdovende crème aanwezig te zijn. Uitgaan van vier tweewekelijkse sessies is het beste.

Daarna kun je indien gewenst bij ons elk half jaar een onderhoudsbehandeling laten uitvoeren. De haarfiller stopt al haarverlies na één behandeling. De volgende behandelsessies versnellen de bloedsomloop en activeren de haarzakjes, waardoor de groei versneld wordt en het haar dikker, sterker wordt. Een behandeling van dr CYJ Hair Filler Amsterdam duurt ongeveer vijftien minuten.

Voorbereiding:

Hoofd en haren wassen en geen middelen gebruiken, zoals gel of wax. Haren niet verven vooraf aan behandeling of gedurende traject.

Verdoving: Geen
Duur: 15 minuten
Pijn (0-10): 4
Aantal: Gemiddeld 4 behandelingen
Duurzaamheid: Ongeveer 1 à 2 jaar
Controle: Na 14 dagen

Voor mannen en vrouwen

Zowel mannen als vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën worstelen met het verliezen van haar op emotioneel en esthetisch gebied. Genetica, leeftijd, bevalling, levensstijl of stress zijn enkele van de vele mogelijke oorzaken van dit probleem. Al deze redenen kunnen de gevoelige haarzakjes beschadigen.

De DR. CYJ Hair Filler heeft bewezen haaruitval bij mannen en vrouwen te stoppen dankzij zijn zeven gepatenteerde peptiden en hyaluronzuur.

Gepatenteerd technologie

De dr CYJ Hair Filler is een combinatie van zeven unieke peptiden. Verschillende “in-vitro” testen die Caregen heeft uitgevoerd, laten zien dat de hoofdhuid en haargroei worden gestimuleerd en dat het haarverlies wordt verminderd.

Een aantal onderzoeken heeft aangetoond dat deze haarfiller de doorbloeding van de hoofdhuid verbetert. Het stimuleert de herstelprocessen van haarfollikels, waardoor het sterker wordt. Zelfs twee weken na de behandeling blijft de filler in de huid actief, dankzij de gepatenteerde “Sustained Release Technology”.

Hersteltijd

Na de haarfillerbehandeling kunt u zwelling, roodheid, blauwe plekken, jeuk en lichte hoofdpijn ervaren. Dit trekt na enkele dagen weg.

Duur resultaat

Het beste resultaat kan worden gezien na vijf maanden.

Prijzen
De behandeling moet vier keer worden herhaald met een tussentijd van twee weken.
 
Prijs per behandeling voor 1 spuit € 115
Prijs per behandeling voor 2 spuit € 210

Neem contact met ons op voor eventuele vragen over onze hairfiller behandelingen. Je kunt ook altijd even langskomen in onze kliniek aan de Kinkerstraat 3H te Amsterdam.

Direct een afspraak maken?

Scan de code