fbpx

5-D HIFU non invasive huidverbetering

3

HIFU behandeling Amsterdam

Wat is een HIFU behandeling?

Je bent op zoek naar een HIFU behandeling Amsterdam? High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) is een geluidsgolfbehandeling. De energie die tijdens deze behandeling vrijkomt, verwarmt de diepere huidlagen. Het volgende herstelproces stimuleert de aanmaak van collageen. Collageen maakt de huid steviger en krachtiger en herstelt haar elasticiteit.

Het collageenvormingsproces duurt ongeveer drie maanden, waardoor de huid langzaam verstrakt. Daarom komt het resultaat spontaan tot stand. Uw omgeving zal zien dat u zonder kunstmatige middelen jonger en frisser uitziet. HIFU-behandeling heeft nauwelijks bijwerkingen en is een gemakkelijk toe te passen techniek.

HIFU behandeling Amsterdam Huidverbeterende gezichtsbehandeling

Waarom voor een HIFU behandeling Amsterdam kiezen?

Een HIFU-behandeling heeft nauwelijks bijwerkingen en is makkelijk toe te passen. Daarom kan het effectief worden uitgevoerd zonder dat iemand in uw omgeving opvalt dat u wordt behandeld.

HIFU behandeling Amsterdam is ideaal voor mensen die geen fillers willen of een facelift te groot vinden. Het is ook een uitstekende behandeling als alternatief voor injectables.

HIFU is een uitstekende methode om ouder wordende huid te verstevigen. De HIFU-behandeling Amsterdam kan de natuurlijke huidlift en versteviging bereiken.

Waar is HIFU voor geschikt?

De behandeling is bijzonder effectief voor contouren zoals de kaaklijn en de wangen. Het kan ook worden gebruikt om een dubbele kin of de bovenarmen te verstrakken. Het beste is dat er slechts drie behandelingen nodig zijn voor een uitstekend resultaat. Een HIFU-behandeling is zeer veilig als deze goed wordt uitgevoerd.

Is een HIFU behandeling veilig?

Een HIFU-behandeling is zeer veilig als deze goed wordt uitgevoerd. Mits de behandeling deskundig wordt uitgevoerd, is er nauwelijks tot geen hersteltijd en zijn complicaties zeldzaam. Daarom is HIFU een veilige behandeling die ook door de FDA is goedgekeurd. Al meer dan vijftig jaar wordt deze behandeling veilig en effectief gebruikt. De veiligheid is aangetoond door een groot aantal onderzoeken die zijn uitgevoerd.

Om ervoor te zorgen dat u in goede en veilige handen bent, is onze arts aangesloten bij de NVCG en krijgt hij regelmatig training.

Prijzen HIFU behandeling

HIFU biedt over het algemeen veel voordelen ten opzichte van andere behandelingen en is een zeer waardevolle behandeling.

Maar de grootte van het behandelde gebied bepaalt de prijs.

Prijzen HIFU behandeling
Onderkin € 157,50,-
Gezicht € 294,-
Armen / Taille / Buik € 294,-
Benen 1 zone / Borsten / Rug € 346,50,-

Neem contact met ons op met vragen of opmerkingen over onze behandelingen of voor meer informatie. Tijdens onze openingstijden aan de Kinkerstraat 3H te Amsterdam, ben je van harte welkom om kennis te komen maken.
.

Direct een afspraak maken?

Scan the code