fbpx

Cryolipolyse behandeling Amsterdam

3

Cryolipolyse behandeling Amsterdam

Vet verwijderen zonder operatie!

De Cryolipolyse behandeling Amsterdam van Unicare Cosmetic Clinic is wetenschappelijk bewezen effectief. Als vetcellen aangetast worden door kou bevriezen vetcellen, sterven ze af en worden ze in de periode na de Cryolipolyse behandeling Amsterdam op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verdwijnt de vetcel permanent uit het lichaam. De procedure is heel precies toe te passen en bovendien zeer veilig.

Cryolipolyse behandeling Amsterdam

Werkwijze Cryolipolyse behandeling Amsterdam

Cryolipolyse Amsterdam

1. Het behandelplan

Tijdens de eerste (gratis) intake bepaalt onze specialist of de behandeling voor jou geschikt is. Samen met onze specialist stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. Hierin staat precies vermeld welke plaatsen op jouw lichaam behandeld kunnen worden en wat de uiteindelijke kosten zijn.

aanbrengen applicator

2. Aanbrengen van de applicator

Voorafgaand aan de behandeling plaatsen we anti-freeze membranen op  de plekken die behandeld gaan worden. Daarna plaatsen we de applicator op het te behandelen gebied. Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid, inclusief de onderhuidse vetlaag, in de applicator gezogen waarna het koelen (Cryolipolyse) begint. Tijdens de behandeling kun je gerust een tijdschrift lezen, je mail checken of gewoon even heerlijk relaxen.

Cryolipolyse Amsterdam

3. Koelen van de vetcellen

Gedurende 35-60 minuten worden de vetcellen in de applicator gekoeld met een temperatuur van -11 graden. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet Cryolipolyse Amsterdam. Na 35-60 minuten wordt de applicator van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied twee minuten lang intensief gemasseerd. De huid kan een rode kleur hebben. Dit verdwijnt vaak binnen een half uur.

Cryolipolyse Amsterdam

4. Natuurlijke afvoer vetcellen

Na de Cryolipolyse behandeling Amsterdam worden de vetcellen door je lichaam gezien als afwijkend en sterven af. Dit proces heet apoptose. De afgebroken vetcellen worden gedurende 8 tot 12 weken na je behandeling op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd. Hierin verschilt cryolipolyse van liposuctie waarbij de vetcellen op een niet natuurlijke manier worden verwijderd.

Cryolipolyse Amsterdam

5. Zichtbaar resultaat

Minimaal 8 weken na je behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na onze behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt, heeft je huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en langzaam mee terug te bewegen.

Cryolipolyse behandeling

6. Wennen aan je nieuwe look

Tijdens de controleafspraak, die plaatsvindt rond 12 weken na de behandeling, maken wij wederom foto’s. Samen bekijken we de foto’s van voor en na de behandeling en bespreken we het resultaat.

Prijzen Cryolipolyse behandeling Amsterdam

Prijslijst per zone Losse behandeling Pakket van 4 behandelingen Pakket van 6 behandelingen
Cryolipolyse 1 zone €   77,- € 280,- €   420,-
Cryolipolyse 2 zones € 110,-  € 400,- €   600,-
Cryolipolyse 3 zones € 177,- € 680,- € 1020,-
Cryolipolyse 4 zones € 220,- € 800,- € 1200,-
Cryolipolyse hamsterwangen € 120,- € 450,- €   600,-
Cryolipolyse onderkin €   90,- € 330,- €   480,-

Neem contact met ons op indien je vragen hebt over onze behandelingen of meer informatie en uitleg wenst. Je kunt ook altijd gewoon even tijdens onze openingstijden langskomen aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam voor een meer persoonlijke kennismaking.

Meer Lichaamsbehandelingen:

Laser ontharen

Laser ontharen

Laser ontharen AmsterdamLaser ontharen Amsterdam​ met Soprano ICE Laser ontharen Amsterdam? De Soprano ICE is het neusje van de zalm op het gebied van definitief ontharen. Nog nooit was er een ontharingsapparaat dat zo effectief en veilig was en de behandeling...

Massages

Massages

Massages Amsterdam Toe aan ontspanning? Boek nu je massage. Massages Amsterdam. Naast ontspanningsmassages bieden wij ook bindweefselmassage en lymfeklierdrainage. Prijzen Ontspanningsmassage 30 min € 30,- Ontspanningsmassage 60 min € 60,- Manuele lymfeklierdrainage...

Velashape

Velashape

Velashape Amsterdam behandeling Bij Velashape Amsterdam Unicare wordt de huid behandeld met een combinatie van infrarood licht, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. De synergie van deze componenten resulteert in een zeer effectieve aanpak: Het...

Direct een afspraak maken?

Scan the code