fbpx

Cryolipolyse

3

Cryolipolyse behandeling Amsterdam

Vet verwijderen zonder operatie!

De Cryolipolyse behandeling Amsterdam van Unicare Cosmetic Clinic is wetenschappelijk bewezen effectief. Als vetcellen worden aangetast door koubevriezing, sterven ze af en worden ze in de tijd na de Cryolipolyse behandeling Amsterdam op een natuurlijke manier uit het lichaam gehaald. Als gevolg hiervan wordt de vetcel volledig uit het lichaam verwijderd. De procedure is zeer veilig en zeer precies toe te passen.

Cryolipolyse behandeling Amsterdam

Werkwijze Cryolipolyse behandeling Amsterdam

Cryolipolyse Amsterdam

1. Het behandelplan

Tijdens de eerste consult bepaalt een arts of de behandeling geschikt is voor u. We maken samen met onze experts een unieke behandelstrategie voor u op maat. Hierin worden alle mogelijke lichaamsdelen behandeld en de totale kosten.

aanbrengen applicator

2. Aanbrengen van de applicator

Voordat de behandeling wordt uitgevoerd, plaatsen we anti-freeze membranen op de gebieden die worden behandeld. Daarna plaatsen we de applicator op het gebied dat wordt behandeld. De cryolipolyseproces begint wanneer de huid en de onderhuidse vetlaag in de applicator worden gezogen door middel van een sterk vacuüm. Je kunt tijdens de behandeling gerust een tijdschrift lezen, je mail checken of gewoon even relaxen.

Cryolipolyse Amsterdam

3. Koelen van de vetcellen

De vetcellen in de applicator worden gekoeld op een temperatuur van -11 graden gedurende 35 tot 60 minuten. Als gevolg hiervan bereiken de vetcellen zelf een temperatuur van 2 tot 4 graden Celsius. Dit proces wordt Cryolipolyse Amsterdam genoemd. Na 35-60 minuten wordt de applicator verwijderd en wordt het behandelde gebied twee minuten lang diep gemasseerd. De huid kan rood worden. Het verdwijnt meestal binnen 30 minuten.

Cryolipolyse Amsterdam

4. Natuurlijke afvoer vetcellen

Na de Cryolipolyse behandeling Amsterdam beginnen de vetcellen in je lichaam afwijkend te worden en te sterven. Dit proces wordt “dood” genoemd. Gedurende acht tot twaalf weken na de behandeling worden de afgebroken vetcellen op een natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Cryolipolyse is anders dan liposuctie, waarin vetcellen op een niet natuurlijke manier worden verwijderd.

Cryolipolyse Amsterdam

5. Zichtbaar resultaat

De eerste resultaten worden pas zichtbaar acht weken na de behandeling. Na de behandeling duurt de afvoer tot 16 weken. Je huid heeft de kans om zich aan te passen aan de nieuwe omgeving omdat het proces zo langzaam verloopt.

Cryolipolyse behandeling

6. Wennen aan je nieuwe look

Wij maken wederom foto’s tijdens de controleafspraak, die ongeveer twaalf weken na de behandeling plaatsvindt. We kijken samen naar de foto’s van voor en na de behandeling en praten over de uitkomst.

Prijzen Cryolipolyse behandeling Amsterdam

Prijslijst per zone Losse behandeling Pakket van 4 behandelingen Pakket van 6 behandelingen
Cryolipolyse 1 zone € 84,- € 310,- €  470,-
Cryolipolyse 2 zones € 147,-  € 540,- €  830,-
Cryolipolyse 3 zones € 231,- € 850,- € 1300,-
Cryolipolyse 4 zones € 315,- € 1160,- € 1650,-
Cryolipolyse hamsterwangen € 126,- € 470,- € 600,-
Cryolipolyse onderkin € 94,- € 340,- €  500,-

Neem contact met ons op voor vragen of opmerkingen over onze Cryolipolyse behandelingen voor meer informatie. Tijdens openingstijden kun je ons bezoeken aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam.

Meer Lichaamsbehandelingen:

Direct een afspraak maken?

Scan de code