fbpx

Fillers behandeling Amsterdam

3

Fillers Amsterdam behandeling

Onze Fillers Amsterdam behandeling(en) zijn uitermate geschikt voor het herstellen van volumeverlies of het opvullen van rimpels. Het samentrekken van de aangezichtsspieren kan leiden tot rimpels in het gezicht. Deze rimpels zijn vooral op de bovenkant van uw gezicht te zien. Fijntjes vormen zich wanneer u lacht, boos kijkt of fronst. Op een gegeven moment kunnen rimpels niet meer worden gezien; ook als je niet fronst of lacht. Dit is een gevolg van hoe uw huid natuurlijk ouder wordt. Ten slotte kunnen blootstelling aan zonlicht, roken en gezondheidsproblemen ook rimpelvorming beïnvloeden.

Fillers amsterdam fillers behandeling

Fillers zijn bij uitstek geschikt voor het herstellen van volumeverlies of het opvullen van rimpels.

Het skelet van het hoofd krimpt door de leeftijd en neemt het steunweefsel van het gezicht af, dat bestaat uit collageen, elastine, spieren en vet, enz. Wanneer iemand veel zonlicht of rookt, wordt hun huid slecht. De veroudering van het gezicht wordt veroorzaakt door een slappere huid, minder steunweefsel en een krimpende skeletstructuur.
Intakegesprekken zijn altijd nodig om uw wensen te bepalen en een behandelplan samen te stellen. In onze kliniek gebruiken we de fillers van Teosyal. 

Een liquide facelift wordt vaak gekozen als het volumeverlies een belangrijk probleem is. Voorhoofd, slapen, jukbeenderen, wangen, neuslippenplooi, mondhoekplooi, kin en kaaklijn zijn allemaal gebieden die met een liquide facelift kunnen worden behandeld. Als er geen volumeverlies is maar alleen kleine barstlijntjes, kunnen we deze ook  goed met Fillers Amsterdam behandelen.

De Fillers Amsterdam behandeling

De Fillers Amsterdam behandeling wordt uitgevoerd met kleine naalden en/of een canule om bijwerkingen zoals blauwe plekjes en roodheid te verminderen. Wij gebruiken injectables op basis van hyaluronzuur, dat in de huid van nature voorkomt. Dit vermindert de kans op een allergische of vreemdlichaamreactie. Bovendien bieden we extra veiligheid door actief te kunnen oplossen van de tijdelijke injectables zo nodig.

De gebieden die behandeld kunnen worden met een filler zijn:

de slapen, de frons, onder de ogen, de neus, de wangen, de kin, de neus-lippenplooi, de jukbeenderen, de lippen, de lijntjes boven de lippen die bekend staan als “rokerslijntjes” en de kaaklijn.

Hoe lang heeft u plezier van uw fillerbehandeling?

Gemiddeld een jaar. Gedurende een jaar neemt ons lichaam langzaam hyaluronzuur af.

Prijzen Fillers behandelingen:
1,0 ml – 1,2 ml € 325,-
Kin 1 ml € 280.-
Neus-lippenplooi 1 ml € 280,-
Rokerslijn vanaf 1 ml € 280,-
Vollere lippen 1 ml € 280,-
Neusvorm € 325,-
Slapen opvullen vanaf 1 ml € 325,-
Traangootjes 1 ml € 325,-
Vollere lippen 1,5 ml € 375,-
Jukbeenderen vanaf 2 ml € 490,-
Kaaklijn vanaf 2 ml € 525,-

Neem contact met ons op voor vragen of opmerkingen over onze behandelingen of voor meer informatie. Voor een persoonlijke kennismaking, kun je gewoon eens langskomen tijdens onze openingstijden aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam.

Direct een afspraak maken?

Scan the code