Velashape

Boek nu!

Velashape behandeling

Bij VelaShape wordt de huid behandeld met een combinatie van infrarood licht, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. De synergie van deze componenten resulteert in een zeer effectieve aanpak: Het infrarode licht zorgt voor een betere doorbloeding, verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel tot 5 mm diepte. De bipolaire radiofrequentie (RF) zorgt voor huidverstrakking, verhoogt de zuurstofopname en activeert de stofwisseling (vetafbraak) tot een diepte van 15 mm. De juiste temperatuur van de huid is hierbij van groot belang. Tijdens de behandeling wordt de temperatuur regelmatig gemeten met een speciale thermometer. Het vacuüm mobiliseert het weefsel en de ‘rollen zorgen voor een diepe massage die een verbeterde lymfedrainage op gang brengt en de afvoer van vet en afvalstoffen stimuleert. 

Cellulite behandeling

Duidelijke reductie van cellulite en meetbare afname van de lichaamsomtrek binnen 6 behandelingen. VelaShape is een medische, maar niet chirurgische en niet invasieve behandeling om cellulite glad te strijken, plaatselijke vetophopingen te verwijderen en de huid te verstevigen. De drievoudige aanpak van de VelaShape is uniek en de resultaten zijn opzienbarend.

Een VelaShape kuur bestaat in de regel uit 6 tot 10 behandelingen. In bijna alle gevallen zullen de eerste resultaten na 4 behandelingen goed waarneembaar zijn. Na 8 behandelingen is er een duidelijke afname van de cellulite en een meetbare afname de lichaamsomtrek. Daarbij verbeteren contouren aanzienlijk en de huid wordt strakker, gladder en steviger
De VelaShape behandeling is een krachtige behandeling, toch voelt het niet pijnlijk aan. Wel zal uw huid wat rood zijn en warm aanvoelen tot enkele uren na de behandeling. Na de behandeling kunt u uw normale activiteiten voortzetten. Het is raadzaam, in verband met de afvoer van afvalstoffen, na een behandeling extra water te drinken.

De VelaShape behandeling is ook effectief bij:

Het verstevigen en verstrakken van de huid

De ‘rijbroek’ vorm op heupen en bovenbenen

Lovehandels

Voor/na behandeling bij liposuctie

Plaatselijk Afslanken

 

Prijslijst per Zone Per behandeling Kuur van 10 behandelingen
1 zone € 93,50 € 841,50 
2 zones € 165 € 1485 

Velashape in combinatie met lipocavitatie

1 zone

 

€ 126,50  € 1138,50 

Velashape in combinatie met lipocavitatie

2 zone

€ 181,50  € 1633,5

 

 

Direct een afspraak maken?

Boek nu!