Tanden bleken

Tijdelijke actie! GRATIS Gezichtsbehandeling t.w.v 55,- bij een intensieve tandenbleek behandeling (20min)

* De Gratis gezichtsbehandeling geldt alleen bij de intensieve tandenbleek behandeling en mag geclaimd worden direct voor of na de ingeplande tandenbleek behandeling.

Boek nu!

Stralend witte tanden

Wittere tanden is iets wat veel mensen willen, maar door twijfels, en misschien ook schaamte laten zij zich weerhouden om dit aan hun tandarts te vragen. Wij begrijpen dat een gezond en functioneel gebit zeer belangrijk is; met mooie tanden en kiezen zult u uw gebit  beter waarderen en het helpt u te motiveren om het gezond te houden.

Glimlach

Na de ogen is de glimlach vaak het eerste waar men naar kijkt! Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen, u durft vaker te lachen, het geeft uw leven een nieuwe impuls. Als u er goed uit wilt zien voor bijvoorbeeld een bruiloft, sollicitatie of een date, denk dan ook aan uw gebit. Voor veel cosmetische behandelingen is boren noodzakelijk, dit geldt niet voor bleken. Met bleken is juist doordat de originele structuur en vorm van uw tanden behouden blijft, vaak een heel natuurlijk resultaat te bereiken.

In de loop van de jaren zullen uw tanden en kiezen kleurstoffen opnemen, natuurlijk is dit afhankelijk van hoeveel verkleurende produkten, zoals sigaretten, koffie, thee, rode wijn etc. u nuttigt. Dit worden externe verkleuringen genoemd. Hierdoor zullen met het ouder worden, de tanden donkerder worden. In sommige gevallen zijn de tanden door medicijngebruik en/of ontwikkelingsstoornissen verkleurd. Dit worden intrinsieke verkleuringen genoemd.

Welke behandeling is geschikt voor u?

In onze kliniek gebruiken wij peroxide houdende en peroxide vrije bleekmiddelen. Onze niet-peroxide houdende bleekmiddel is gemaakt op basis van sodiumbicarbonaat, dit is een zout. Door middel van een LED lamp wordt het bleek proces versneld. Onderstaande behandelingen en resultaten zijn op basis van peroxide houdende bleekmiddel. 

Wij hebben 3 verschillende behandelingen:

Basis behandeling 20 min € 80 euro

Wilt u uw tanden in 20 minuten tijd tot 4 tinten witter hebben? Dan is de Basis behandeling voldoende.

Intensieve behandeling 40 min € 100

Wilt u toch nog een stuk witter gaan? Dan kunt u in 40 min met de Intensieve behandeling een heel mooi wit gebit krijgen (tot 7 tinten) wederom een bleekgel zonder peroxide. Het is een sterkere gel.

Hollywood Smile 60 min € 120

Dit is een krachtige witting. Hiermee gaat u ongeveer 10 tot 12 tinten lichter.

3x Basisbehandeling € 180

Daarnaast is het mogelijk om een pakket van 3 basis behandelingen af te nemen, je kan dit op verschillende manieren gebruiken, of als onderhoud na een bleeksessie, of je bleekt om de 1 a 2 weken om geleidelijk een stralend witte glimlach te krijgen.

 

Direct een afspraak maken?

Boek nu!