Russian manicure

Boek nu!

Wat is Russian manicure?

Het is niet verwonderlijk dat de techniek zijn oorsprong vindt in Rusland en ook bekend staat als een droge of e-file manicure. Het proces omvat een getrainde nagelstyliste die een elektronische vijl gebruikt om overtollige huid rond het nagelbed te verwijderen om een ​​scherpe, schone afwerking te krijgen.

Werking

Bij de Russian Manicure ligt de nadruk op het verzorgen van de nagelriemen en het verwijderen van de dode huid rondom uw nagels. Er zijn verschillende soorten nagelriemen.

Voordat wij deze behandeling uitvoeren worden uw nagelriemen als eerst geanalyseerd. Op basis daarvan bepalen wij welke materialen het beste geschikt zijn om te gebruiken bij het behandelen van uw nagelriemen. Bij deze behandeling werken wij zeer hygiënisch en nauwkeurig totdat alle onzuiverheden rondom uw nagels zijn verwijderd. Vervolgens worden uw nagels gepolijst en in vorm gevijld.

  

Prijslijst
Russian manicure zonder extra € 38
Russian manicure met gellak € 48
Russian manicure met nagellak € 42
Russian manicure met Biab € 55
Russian manicure met Biab en Gellak € 60
 

Biab Nabehandeling

Na de Russian Manicure wordt er (indien gewenst) een BIAB van het merk The Gelbottle aangebracht. BIAB is één van de populairste nagelproducten op dit moment en staat voor Builder in a bottle oftewel bouwgel in een potje.

 

BIAB is bedoelt ter versteviging voor op uw natuurlijke nagels. Ook dringt dit product door tot in de diepte in uw nageplaat, waardoor uw nagels ook van binnenuit worden versterkt.

 

Ook is BIAB selfpinched, dat wilt zeggen dat BIAB uw nagels vanaf de zijkanten samenknijpt tot er een mooie C curve wordt gevormd in uw natuurlijke nagels (deze is zichtbaar als u uw nagels van bovenaf bekijkt). Dit resulteert in smallere en sterkere nagels. Iedere keer als u de behandeling uitvoert, worden uw nagels steeds  smaller en sterker.

 

Het product wat op uw nagel wordt aangebracht groeit met de natuurlijke nagel mee, na ongeveer 3 weken kunt u een uitgroei zien (afhankelijk van hoe snel uw nagels groeien). Ons advies is, voor optimale resultaten, dat u weer terugkomt voor een behandeling. Over het algemeen blijft een set BIAB minimaal 5 weken op uw nagels zitten.

 

In tegenstelling tot een set kunstnagels wordt BIAB niet opgevuld maar bij iedere behandeling verwijderd. Er wordt opnieuw een Russische Manicure toegepast en daarna wordt de BIAB weer aangebracht.

  

BIAB is er alleen in neutrale kleuren. Indien u bijvoorbeeld een rode kleur wenst, dan wordt er eerst een doorzichtige BIAB aangebracht, en daaroverheen een rode gellak.

 

BIAB is uiterst geschikt voor nagelbijters. Tijdens de BIAB treatment worden alle triggers die leiden tot nagelbijten weggewerkt en geven wij u advies mee voor optimale resultaten. 

 

BIAB wordt alleen gebruikt op de natuurlijke nagels met een maximale lengte van 5 mm, omdat deze gel zeer flexibel is en mee beweegt met de natuurlijke nagel, dus de kans op het breken van een nagel (als die te lang is), is dan groter. Als u een langere lengte wilt dan gebruiken wij een minder flexibele gel hiervoor.

Direct een afspraak maken?

Boek nu!