RF Microneedling

Boek nu!

Wat is RF microneedling?
RF microneedling is een huidbehandeling waarbij we met de combinatie van microneedling en radiofrequente golven heel specifiek de huid op verschillende dieptes stimuleren.

Met RF microneedling kunnen we de huid stimuleren om te verstrakken terwijl de huid aan de oppervlakte nagenoeg intact blijft. Hierdoor kunnen we zeer goede resultaten bereiken zonder de bijwerkingen die je zou verwachten bij andere behandelingen.

Wat doet RF microneedling?

  1. Het zorgt ervoor dat het collageen zich samentrekt.
  2. Zet het lichaam aan om elastine en collageen aan te maken. Hierdoor wordt de huid strakker.
  3. Verbetert de doorbloeding van de huid
  4. Verkleint porien
  5. Vermindert talgproductie
  6. Vermindert couperose

Hoe werkt RF microneedling?
Radiofrequente energie wordt diep in de huid gebracht door kleine naaldjes. Alleen de puntjes van de naald geven energie af aan de huid. Op deze manier blijven de bovenste huidlagen in tact en wordt de energie afgeleverd in de gewenste huiddiepte.

De energie die wordt afgegeven
1. zorgt ervoor dat het collageen zich samentrekt. 2. Zet het lichaam aan om elastine en collageen aan te maken. Hierdoor wordt de huid strakker. 3. Verbetert de doorbloeding van de huid

Het consult
Tijdens het consult bespreken we uw wensen en verwachtingen.
Wij maken een uitgebreide analyse van uw gezichts- en verouderings kenmerken en geven zo inzicht in uw mooie persoonlijke kenmerken en eventuele verbeterpunten.

De behandeling
De behandeling duurt afhankelijk van de grootte van het gebied 30- 45 minuten. De huid wordt grondig gereinigd. Vervolgens bespreekt de therapeut samen met u de gewenste instelling. (Hogere instellng geeft meer resultaat, maar ook een grotere kans op bijwerkingen zoals roodheid en zwelling)Tijdens de behandeling schieten de naaldjes tegen de huid en wordt de RFverstrakking gegeven. Doordat dit zo snel gebeurt, voelt u er niet veel van.

Na de behandeling
Na de behandeling is uw huid rood en voelt het warm en strak aan. Afhankelijk van de sterkte van de behandeling is de roodheid de volgende dag bij de meeste mensen grotendeels verdwenen.

Zijn er bijwerkingen?
Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling kunt u de eerste paar dagen na de behandeling last hebben van lichte zwelling of roodheid. Deze bijwerkingen zijn na een paar dagen weer verdwenen.

Bij de behandeling schieten de kleine naaldjes tegen de huid. Dit gebeurt zo snel, dat je er niet veel van voelt. Indien de intensiteit van de behandeling wordt opgevoerd, wordt de behandeling wel gevoeliger.

Voor wie is de behandeling geschikt?
De behandeling is geschikt voor iedereen die op een veilige manier de huid wilt verbeteren.
RF microneedling is geschikt voor alle huidtypes.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Wij adviseren een sessie van 3 tot 4 behandelingen te ondergaan. De meeste mensen zijn dan tevreden tot zeer tevreden met het resultaat.

Wanneer zie ik resultaat?
Nadat de eerste roodheid is verdwenen, krijgt de huid een gezonde gloed en is de huid wat strakker. De meeste huidverstrakking vindt vervolgens plaats in de maanden na de behandeling.

TIJDLIJN RF MICRONEELDING (BEHANDELING DUURT 30 TOT 45 MINUTEN)

45 min 2 uur 1-2 dagen 14 dagen 3-4 weken 6 maanden 12 maanden
forse roodheid roodheid wat afgenomen gezonde “Glow” Strakkere huid

huidverstrakking gaat verder

herhaling behandeling huid significant strakker herhaling behandeling

Hele leuke clinic, alles onder 1 dak. Schoon en professioneel. Ik heb mijn onderkin laten wegsmelten met aqualyx, pijnlijk maar met resultaat. Bedankt!.

Azadeh Akhavan

Ik heb de Yumi Lash Lift uitgeprobeerd, deze bevat keratine om de wimpers te versterken. Het resultaat was dat mijn steile Aziatische wimpers prachtig gelift werd. Mijn broze wimperhaartjes werden ook nog extra versterkt door de keratine. Dat was echt nodig na al die LVL lifts elders waar geen keratine in de behandeling gebruikt werd.

Karin M

Direct een afspraak maken?

Boek nu!