Profhilo Amsterdam

Boek nu!

Profhilo Amsterdam

Op zoek naar Profhilo in Amsterdam? Dan ga je daar vandaag de dag niet al te veel problemen bij ondervinden. De Profhilo behandeling is in een relatief korte tijd namelijk uitgegroeid tot een zeer populaire keuze. De mate waarin het in staat is om je jonger te laten ogen, is hierin doorslaggevend. Het is precies waar veel mensen naar op zoek zijn. Zeker op het moment dat je wat ouder wordt. Je gezicht begint dan wat tekenen van veroudering te tonen.

 

Wat is een Profhilo behandeling?

Een Profhilo behandeling is een behandeling die verslapping van de huid tegengaat. Naarmate je namelijk ouder wordt, begint de huid te verslappen. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de verminderde aanmaak van collageen.

Op het moment dat je ongeveer je 25e levensjaar bereikt, begint de collageenproductie langzaam maar zeker af te nemen. En laat dit nu net een belangrijke bijdrager zijn aan het uiterlijk van je huid. Het zorgt ervoor dat deze gezond en sterk blijft.

Middels Profhilo in Amsterdam zorg je ervoor dat je huid weer wordt gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Dit gebeurt aan de hand van kleine injecties met hyaluronzuur. Een stof die van nature in het lichaam voorkomt en een hydraterende functie heeft.

 

Voordelen Profhilo in Amsterdam

De voordelen van Profhilo in Amsterdam zijn vrij significant. Het is namelijk geen toeval dat steeds meer mensen zich aanmelden voor deze behandeling. Uiteindelijk blijkt het namelijk enorm effectief in het verjongen van de huid. Denk daarbij aan de volgende voordelen:

 • Vermindering fijne lijntjes: Op een latere leeftijd ontstaan er langzaamaan steeds meer fijne lijntjes in de huid. Dit is vaak het begin van rimpels. Je merkt deze fijne lijntjes op wanneer je goed in de spiegel kijkt. Met de keuze voor Profhilo in Amsterdam voorkom je dat deze fijne lijntjes uitgroeien tot significante rimpels. Je draait het proces als het ware om. Ze verdwijnen stukje bij beetje, waardoor de strakke huid terugkeert.

 

 • Versteviging huid: Tegelijkertijd leidt een Profhilo behandeling ook tot een versteviging van de huid. Dit heeft te maken met de stimulering van de productie van collageen. Zoals eerder al even kort aangegeven, is deze stof verantwoordelijk voor een sterke, jonge huid. In combinatie met elastine is de huid dan ook nog eens soepel, wat ook een vorm van stevigheid is. Wil je je huid dus graag sterker maken? Dan is een Profhilo behandeling absoluut the way to go.

 • Minder ‘onrust’ van huid: Over het algemeen is ook een onrustige huid vrij onwenselijk. Denk dan aan een huid die vaak ontstoken is, acne vertoont of waarvan de poriën ietwat aan de grote kant zijn. Opnieuw stuk voor stuk punten die een Profhilo behandeling in Amsterdam omdraait. De rust keert terug in je huid, waardoor de aanwezigheid van dat soort zaken ook een heel stuk minder is.

 

 • Jongere uitstraling: Een jongere uitstraling is iets waar we op een hogere leeftijd allemaal naar op zoek zijn. Uiteindelijk is dat toch een van de hoofddoelen van een dergelijke behandeling. Het is dan fijn om te weten dat je dit doel bereikt. Dankzij het gezonder en steviger maken van je huid, doet deze automatisch een heel stuk jonger aan. Het gaat mensen in je omgeving zeer waarschijnlijk al snel opvallen dat je er in één keer jaren jonger uitziet.

 

 • Beter gevoel: Deze jongere uitstraling gaat hand in hand met een beter gevoel. We voelen ons namelijk automatisch goed wanneer we er jonger uitzien. Een blik in de spiegel tovert meteen een glimlach op je gezicht. Mensen die voor Profhilo in Amsterdam kiezen, zijn over het algemeen bijzonder tevreden. Ze voelen zich op dagelijkse basis een heel stuk beter dan voorheen. En dit effect houdt vervolgens nog lang aan ook.

 

 • Werkt ook preventief: Wist je bovendien dat een Profhilo behandeling ook preventief werkt? Het is niet alleen een kwestie van bestaande elementen van ouderdom wegwerken. Het is ook een kwestie van nieuwe fijne lijntjes, rimpels en ingevallen huid voorkomen. Daarmee zie je er niet alleen op korte termijn jonger uit, maar houdt dit effect ook op de langere termijn aan. Zeker wanneer je ervoor kiest om geregeld voor een nieuwe behandeling langs te komen. Het is immers mogelijk om bijvoorbeeld ieder half jaar een behandeling te ondergaan.

 

 • Korte behandeling: Tot slot betreft het hier een bijzonder korte behandeling. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de ingreep uren in beslag neemt. Of dat je er heel lang van moet ‘herstellen’. In de praktijk blijkt het tegendeel namelijk waar te zijn. De behandeling zelf neemt slechts zo’n 10 minuten in beslag. Vervolgens duurt het een aantal weken totdat de positieve effecten hiervan duidelijk zichtbaar zijn. Deze houden vervolgens zo’n 6 maanden aan.

 

Toepassingen Profhilo in Amsterdam

Kiezen voor Profhilo in Amsterdam doe je om verschillende redenen. Er zijn namelijk talloze toepassingen voor deze behandeling bekend. De meest genoemde op dit vlak zijn:

 • Huidverslapping in hals tegengaan
 • Decolleté jonger laten ogen
 • Huid op de handen en bovenarmen verstevigen
 • Wegwerken van rimpels in het gezicht
 • Algehele verjonging van de huid

De toepassingen voor Profhilo in Amsterdam zijn dus zeer divers. In de basis komt het erop neer dat je je huid jonger wilt laten ogen. Puur door deze gezonder en steviger te maken. De Profhilo behandeling is hier bij uitstek voor geschikt. Aangezien deze op meerdere plekken op het lichaam inzetbaar is, biedt het voor veel mensen de oplossing waar ze naar op zoek zijn.

 

Nu Profhilo in Amsterdam inplannen

Heb je de laatste tijd dus het idee dat je huid wel aan verjonging toe is? Ben je bijvoorbeeld niet altijd meer tevreden wanneer je eens goed in de spiegel kijkt? Dan gaat een Profhilo behandeling jou op korte termijn uit de brand helpen. We kijken ernaar uit om je van de juiste behandeling te voorzien. Plan direct een afspraak in of vraag om meer informatie. Binnen een mum van tijd ziet jouw huid er dan een stuk steviger, gezonder en daarmee jonger uit. Iedere dag start je dan met een heerlijk gevoel wanneer je in de spiegel kijkt!

Direct een afspraak maken?

Boek nu!