Plasmage bij Unicare Amsterdam. De nieuwe behandelmethode voor rimpelvermindering en ooglidcorrecties zonder snijden of injecties.

 

Hoe werkt het een plasmage behandeling bij Unicare Amsterdam

Het Plasmage apparaat ziet eruit als een grote pen met een dunne naald en werkt op basis van plasma-energie, dit zijn geladen gasmoleculen. Er ontstaat alleen plasma wanneer de naald op 1mm afstand van de huid wordt gehouden, de naald raakt de huid dus niet aan. De plasma-energie die ontstaat veroorzaakt kleine gaatjes in de huid, de bovenste huidlaag verdampt en er treedt een krimpeffect op. Het effect op langer termijn is de aanmaak van collageen- en elastinevezels waardoor de huid sterker egaler wordt en meer volume krijgt.

Intake

Voorafgaand aan een behandeling wordt er een intake met u ingepland. Het is belangrijk om de verwachtingen van het resultaat te bespreken en een schatting te maken van de hoeveelheid behandelingen die nodig zullen zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Het gemiddelde aantal behandelingen dat nodig is varieert van 1 tot 3.

 

 

De behandeling

De behandeling wordt ondergaan met een lokale verdoving d.m.v. een speciale gel. Na het inwerken van de gel (20 á 30 minuten) start de behandeling. Door de hitte van de plasma ontstaan er een soort korstjes op de huid. 

BehandelingTijdenKosten
Ooglid correctie (boven & onder)60 min550,00
Ooglid correctie boven60 min400,00
Ooglid correctie onder30 min250,00
Rokerslijnen60 min400,00
Wenkbrauwlift30 min250,00
Kraaienpootjes60 min350,00