Plasmage behandeling

Boek nu!

Hoe werkt het plasmage behandeling?

 Het Plasmage apparaat ziet eruit als een grote pen met een dunne naald en werkt op basis van plasma-energie, dit zijn geladen gasmoleculen. Er ontstaat alleen plasma wanneer de naald op 1mm afstand van de huid wordt gehouden, de naald raakt de huid dus niet aan. De plasma-energie die ontstaat veroorzaakt kleine gaatjes in de huid, de bovenste huidlaag verdampt en er treedt een krimpeffect op. Het effect op langer termijn is de aanmaak van collageen- en elastinevezels waardoor de huid sterker egaler wordt en meer volume krijgt.

 

 

 

 De nieuwe behandelmethode voor rimpelvermindering en ooglidcorrecties zonder snijden of injecties.

 

 

 

 

De behandeling

De behandeling wordt ondergaan met een lokale verdoving d.m.v. een speciale gel. Na het inwerken van de gel (20 á 30 minuten) start de behandeling. Door de hitte van de plasma ontstaan er een soort korstjes op de huid. 

Intake  

Voorafgaand aan een behandeling wordt er een intake met u ingepland. Het is belangrijk om de verwachtingen van het resultaat te bespreken en een schatting te maken van de hoeveelheid behandelingen die nodig zullen zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Het gemiddelde aantal behandelingen dat nodig is varieert van 1 tot 3.

Behandeling Tijden Kosten
Ooglid correctie (boven & onder) 60 min 550,00
Ooglid correctie boven 60 min 400,00
Ooglid correctie onder 30 min 250,00
Rokerslijnen 60 min 400,00
Wenkbrauwlift 30 min 250,00
Kraaienpootjes 60 min 350,00