Peelings

Boek nu!

Peelings

Met het ouder worden gaat de kwaliteit van de huid achteruit. Zon, roken, stress en hormonale veranderingen doen hier nog een schepje bovenop. De huid, die is opgebouwd uit miljoenen cellen, kan steeds moeilijker haar dode of beschadigde huidcellen kwijtraken en vervangen door gezonde nieuwe huidcellen. Het resultaat is een vale, grauwe en vlekkerige huid. Is er geen sprake van een actieve acne maar wel van een vette, onrustige huid, ook dan kan een oppervlakkige peeling (en in sommige gevallen een iets diepere peeling) de huid rustiger en gladder maken.

Glycolzuur heeft een positieve invloed op huidveroudering. De conditie van de huid zal verbeteren en de huid zal beter vocht vasthouden na een peeling met glycolzuur. Een andere veel voorkomende oppervlakkige peeling is de salicylzuurpeeling. Dit is een wat mildere peeling en hierdoor beter geschikt voor de gevoeligere huid. Salicylzuur is vet oplosbaar en kan hierdoor dieper in de poriën dringen. Deze peeling kan heel goed gebruikt worden bij de behandeling van acne. De TCA Peeling is een sterkere peeling die meer nazorg vereist maar waarvan het resultaat ook langer zichtbaar is.

Een peeling is een zeer veilige behandeling. U komt niet in aanmerking voor deze peeling als u zwanger bent, borstvoeding geeft of specifieke medicatie op recept gebruikt. Een zeldzaam risico is een allergische reactie op een van de bestanddelen.

Peeling zijn effectief bij: 

Hyperpigmentatie

Fijne lijntjes / rimpels

Acne littekens

Striae

Cystische acne

Vergrote poriën

Rosacea

Rokershuid

Prijzen:

Onze prijzen zijn op indicatie, kom gerust binnen voor advies op maat. Tevens worden peelings nooit als losse behandeling aangeboden maar in combinatie met een gezichtsbehandeling of microdermabrasie.

zo is een acne behandeling € 80,-  

en een anti-aging behandeling € 109,-

een stevige TCA peel begint bij € 100,-

 

Direct een afspraak maken?

Boek nu!