Non invasive facelift

Boek nu!

Hoe doen we dat?

Afgelopen jaren is er veel veranderd in het medische wereld. Steeds meer behandelingen zijn sneller en worden non-operatief uitgevoerd. Vooral in de cosmetische wereld zijn de ontwikkelingen erg groot.

Er bestaan verschillende technieken om een face lift uit te voeren, één daarvan is operatief. Soms is dat ook de enige optie.

Een andere manier is door middel van “draad-lift”. Wat je in feite doet in het liften van het huid door middel van chirurgische draden die je onderhuids inbrengt.

Daarnaast kun je natuurlijk met behulp van fillers en botox een liquid face lift uitvoeren, indien je volume verlies hebt is die een ideale oplossing.

Laatste ontwikkeling is door middel van plasmage/ PLEXR, wat er gebeurd is dat je door middel van ‘stroomstootjes’ de bovenste laag van de huid verdampt, waardoor er plasma wordt gevormd. Hoeveel plasma er wordt gevormd, hangt af van het Plasmage apparaat dat wordt gebruikt. Plasma stimuleert het samentrekken, strakker worden en ‘krimpen’ van de huidvezels, resulterend in het verminderen van huidoppervlak. Met andere woorden, er ontstaat een liftend effect. denk aan bijvoorbeeld de oogleden.

Welke behandeling is geschikt voor jou?

Kom gerust langs voor een gratis consult. Voor een facelift is het noodzakelijk dat onze arts uw huid bekijkt en vaststelt wat het probleem is en voor welke behandeling u in aanmerking komt.

Prijzen: op indicatie

Richtlijnen prijzen draad lift:

 

Prijs per zone:
Midface € 800
Kaaklijn € 600
Wenkbrauw € 600
Hals € 700
Decolleté  € 800

 

 

 

Direct een afspraak maken?

Boek nu!