Medik8

Boek nu!

Medik8 gezichtsbehandelingen:

De gezichtsbehandelingen van Medik8 zijn zorgvuldig samengesteld om de huid te verjongen terwijl u een uiterst ontspannende ervaring beleeft. Maar wat onze behandelingen onderscheidt, zijn de zichtbare resultaten die u zult opmerken. Met behulp van supersterke professionele producten die niet beschikbaar zijn in ons thuis-assortiment, kunt u er zeker van zijn dat het niet uitmaakt welke behandeling u kiest, u zult houden van wat u ziet.

In alle gezichtsbehandelingen met Medik8 maken wij u huid diep schoon en geven wij een korte ontspannende massage.

Om u Skin routine thuis voort te zetten kunt u in onze salon alle Medik8 producten kopen. 

Of u klikt op Medik8 Skin routine at home!

Clarity Facial Medik8
50 min € 80,-

Diepe actieve reiniging die wordt ingezet om een vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. In deze behandeling maken we gebruik van producten die de huid kalmeren, herstellen en zorgen voor een mooie, egalere en heldere huidteint.

Deep Hydration Facial Medik8
50 min € 80,-

Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeide, geschilferde en veeleisende huid te herstellen.Zachte exfoliatie, intensieve diepe vocht herstellende behandeling.

Calming Facial Medik8
50 min € 80,-

Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, blozende, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid, onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen.

Brightening Platinum Facial Medik8
60 min € 85,-

Een luxueuze, verhelderende behandeling om een mooie glans te geven aan zelfs de meest doffe huid. Een doel- en resultaatgerichte facial om problemen van pigmentatie en een doffe huidteint aan te pakken. Geeft direct glans en een verhelderde huidteint.

Platinum Facial Medik8
60 min € 85,-

Een ontspannende Age-Defying Facial die wordt afgesloten met ons Age Defying Platinum Mask doordrenkt met Platinum voor een zichtbaar verjongde en verstevigde huid. De huid ziet er direct jeugdig en stralend uit.

Pore refining Facial Medik8
70 min € 85,-

Diep reinigende werkstoffen werken om de poriën van binnenuit te verkleinen, terwijl botanische producten de huid verzachten, kalmeren en verhelderen.

Medik8 12 weeks to WOW!! 

We hebben ook professionele peelings van Medik8.

We hebben 3 soorten peeling kuren:

Rewind : stimuleert de collageen productie, vervaagt oneffenheden en maakt de huid zachter en jonger. Deze peeling bevat een combinatie van glycolzuur, amandelzuur en pyruvinezuur. Geschikt voor de verouderde huid, fijne lijntjes en zonschade.

Even : een verhelderende peeling voor zonschade en oppervlakkige pigmentvlekken. Minimaliseert de pigmentproductie waardoor pigmentverkleuringen minder zichtbaar worden en de huid een egale kleur krijgt. Deze peeling bevat een combinatie van glycolzuur en melkzuur. Geschikt voor pigmentvlekken, acne litteken vlekjes en zonschade.

Clarity : krachtige peeling die de huid tot diep in de poriën reinigt. Pakt acne en uitbraken van puistjes aan. Deze peeling bevat een combinatie van glycolzuur, melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en lipohydroxyzuur. Geschikt voor acne, vette huid met verstopte poriën en grove poriën.