Hydrafacial

Boek nu!

HydraFacial huidverbetering

Dit is een nieuwe vorm van microdermabrasie met serums in plaats van kristallen. HydraFacial is een behandeling die de huid zichtbaar verbetert. De huid wordt gepeeld met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen van de huid schoon spoelt en alle dode huidcellen en huidonzuiverheden verwijderd. Tevens wordt de huid optimaal gevoed en gehydrateerd wat zorgt voor een gezonde en stralende huid. Bekijk ook onze andere gezichtsbehandelingen die de huid zichtbaar verbeterd: peelings, microneedling, microdermabrasie.

Voor wie is een HydraFacial behandeling bedoeld?

Dit is een behandeling die is geschikt voor alle huidtypes. Het is niet alleen een effectieve behandeling voor het optimaal verbeteren van de huid, maar ook inzetbaar voor de volgende indicaties:
Rimpels en fijne lijntjes: door de insluizing van verschillende hydraterende serums zoals hyaluronzuur in de lederhuid, worden de rimpels en lijntjes gevuld met vocht.
Stevigheid en elasticiteit: door insluizing van antioxidanten zoals vitamine A, wordt het aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd.
Hyperpigmentatie en UV-schade: tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van verschillende zuren, zoals Glycolzuur. Dit zorgt ervoor dat de celdeling op gang komt en hyperpigmentatie langzaam vermindert.
Onzuiverheden: ook salicylzuur wordt gebruikt om verschillende onzuiverheden te verwijderen. De grove poriën zullen verminderen en ook de productie van overmatig talg. De kans op verstoppingen en ontstekingen zullen verminderen.

Wil jij je huid zichtbaar verbeteren?
Ga voor een gehydrateerde, stralende en verzorgde huid en boek vandaag nog een HydraFacial behandeling bij Unicare!

Liever eerst nog wat meer informatie over de behandeling? Neem dan gerust contact op.

Voor meer informatie over onze tarieven klikt u hier

Hele leuke clinic, alles onder 1 dak. Schoon en professioneel. Ik heb mijn onderkin laten wegsmelten met aqualyx, pijnlijk maar met resultaat. Bedankt!.

Azadeh Akhavan

Ik heb de Yumi Lash Lift uitgeprobeerd, deze bevat keratine om de wimpers te versterken. Het resultaat was dat mijn steile Aziatische wimpers prachtig gelift werd. Mijn broze wimperhaartjes werden ook nog extra versterkt door de keratine. Dat was echt nodig na al die LVL lifts elders waar geen keratine in de behandeling gebruikt werd.

Karin M

Direct een afspraak maken?

Boek nu!