Gezichtsbehandelingen

Boek nu!

.Verwen jezelf of je geliefde met een heerlijke gezichtsbehandeling naar keuze. Je kan kiezen voor een single of duo behandeling.

Basis behandeling € 50

Reinigen van je huid, stoombad, onzuiverheden verwijderen met een masker (aangepast op je huidtype) nadien en een heerlijke dagcrème met een korte drukmassage als afsluiting

Spa Facial € 52

Dit is een behandeling gericht op ontspanning en om je huid een boost te geven.
Tijdens deze behandeling mag je kiezen tussen het epileren van je wenkbrauwen of waxen van je bovenlip.
Je huid wordt gereinigd en gescrubd waarna je een heerlijke stoombad krijgt om je poriën open te zetten zodat de hyaluronzuur serum en masker goed opgenomen kan worden. Hierna volgt er een massage van 10 minuten en zonnebrandcrème als afsluiting.
Je kan je behandeling uitbreiden met een LED-masker.

Een LED masker helpt bij:
– Anti-aging
– Anti bacterieel
– Hyperpigmentatie
– Tegen grove poriën
– Hydratatie
– Roodheid
– Huidverbetering

De luxe behandeling € 60

Reinigen van je huid, stoombad, onzuiverheden verwijderen, fruitzuur peeling voor hydratatie en dieper reiniging, masker (aangepast op je huidtype) nadien en een heerlijke dagcrème met een drukmassage van 10 min als afsluiting.

Super de luxe behandeling € 70

Reinigen van je huid, stoombad, onzuiverheden verwijderen, fruitzuurpeeling voor hydratatie en dieper reiniging, masker en een heerlijke dagcrème in combinatie met drukpunt massage van 15 min als afsluiting.

Uiteraard kun je onze gezichtsbehandelingen combineren met een zuurstofbehandeling of microdermabrasie. We zullen je advies op maat geven tijdens het intakegesprek.

Hydrafacial € 99

Dit is een heerlijke behandeling om je huid diep te hydrateren en te reinigen.
Eerst worden alle dode huidcellen verwijderd en gereinigd, vervolgens wordt er een fruitzuur peeling gebruikt om diepere reiniging en hydratatie te bewerkstelligen. Waarna je huid door middel van een hyaluronzuur serum nog dieper wordt gehydrateerd. het resultaat is een frisse, schone, gehydrateerd huid met een prachtige glow.
Als afsluiting wordt er een heerlijke gezichtsmassage gegeven waarbij je huid ook gelift wordt en natuurlijk tot rust komt.

 

 

 

Onze Producten

Wij werken uitsluitend met producten van Yon-Ka en Simildiet.

Yon-Ka is een Franse lijn, sinds 1952, gemaakt op basis van essentiële oliën uit Mediterranean.

Binnenkort lanceren wij onze eigen lijn met gezicht en lichaamsproducten. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. 

Direct een afspraak maken?

Boek nu!