fbpx

Medik8 Skincare Amsterdam

3

Medik8 Skincare Amsterdam

Medik8 in 12 weeks to WOW!!

De zorgvuldig geselecteerde gezichtsbehandelingen van Medik8 Skincare Amsterdam zorgen ervoor dat de huid wordt verjongd terwijl u een ongelooflijk ontspannende tijd beleeft. De resultaten die u zult zien, zijn wat onze behandelingen onderscheidt. U kunt er zeker van zijn dat het niet uitmaakt welke behandeling u kiest, u zult houden van wat u ziet dankzij de uitzonderlijk sterke professionele producten die beschikbaar zijn in ons thuis-assortiment.

Bij elke gezichtsbehandeling bij Medik8 Skincare Amsterdam reinigen we uw huid grondig en geven we u een korte, ontspannende massage.

In onze salon kunt u alle producten van Medik8 Skincare Amsterdam kopen om uw huidroutine thuis voort te zetten.

Medik8 gezichtsbehandelingen

Clarity Facial Medik8

Diepe actieve reiniging voor een vette, moeilijke en onzuivere huid. Deze behandeling gebruikt producten die de huid kalmeren, herstellen en zorgen voor een mooiere, egalere en heldere huidteint.

Deep Hydration Facial Medik8

Een aangename en voedende behandeling die jouw vermoeide, geschilferde en veeleisende huid helpt herstellen. Dit is een zachte exfoliatie en krachtige diepe vocht herstellende behandeling.

Calming Facial Medik8

Een zachte, kalmerende behandeling die de huid kalmeert die ontstoken, warm, blozend, rode, gevoelig of extreem gevoelig is. Het gebruikt slimme formuleringen om de huid te helpen herstellen.

Brightening Platinum Facial Medik8

Een prachtige verhelderende behandeling die zelfs de meest doffe huid een prachtige glans zal geven. een doelgerichte gezichtsbehandeling die pigmentatie- en doffe huidteinten aanpakt. Geeft direct glans en verheldert de huid.

Platinum Facial Medik8

Een kalmerende, age-defying gezichtsbehandeling die wordt afgesloten met een platina-doordrenkte Age Defying Platinum Mask om een verjongde en verstevigde huid te creëren. De huid krijgt meteen een jeugdige en stralende uitstraling.

Pore refining Facial Medik8

Botanische producten verzachten, kalmeren en verhelderen de huid, terwijl diep reinigende werkstoffen de poriën van binnenuit verkleinen.

We hebben ook professionele peelings van Medik8

We hebben 3 soorten peeling kuren:

Rewind Peeling Medik8

Vervaagt oneffenheden, maakt de huid zachter en jonger en stimuleert de productie van collageen. Glycolzuur, amandelzuur en pyruvinezuur zijn in deze peeling aanwezig. Verouderde huid, fijne lijntjes en zonschade kunnen allemaal worden behandeld met dit product.

Even Peeling Medik8

Een verhelderende peeling voor oppervlakkige pigmentvlekken en zonschade. Het vermindert de productie van pigmenten, waardoor pigmentverkleuringen minder zichtbaar zijn en de kleur van de huid uniform wordt. Glycolzuur en melkzuur zijn in deze peeling aanwezig. Goed voor pigmentvlekken, littekens van acne en zonschade.

Clarity Peeling Medik8

Een sterke peeling die de huid reinigt tot diep in de poriën. Pakt acne en puistjesuitbraken aan. Glycolzuur, melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en lipohydroxyzuur zijn allemaal ingrediënten in deze peeling. Het is ideaal voor vette huid, verstopte poriën en acne.

Direct een afspraak maken?

Scan the code