fbpx

Hydrafacial

3

Hydrafacial behandeling Amsterdam huidverbetering

Je zoekt Hydrafacial behandeling Amsterdam? Een nieuwe soort microdermabrasie, Hydrafacial, gebruikt serums in plaats van kristallen. Een behandeling die de huid zichtbaar verbetert, is de Hydrafacial behandeling Amsterdam. Hydraterende serums reinigen de huid onder vacuüm door dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. Bovendien wordt de huid volledig gevoed en gehydrateerd, waardoor de huid gezond en stralend wordt. Bovendien kun je onze extra gezichtsbehandelingen bekijken die de huid zichtbaar verbeteren: microneedling, microdermabrasie en peelings.

Wil jij je huid zichtbaar verbeteren?

Om een huid te krijgen die gehydrateerd, stralend en verzorgd is, boek vandaag nog een Hydrafacial behandeling Amsterdam bij Unicare!

Zou je liever eerst meer informatie willen over de behandeling? Neem dan contact op.

Hydrafacial behandeling Amsterdam

Voor wie is een Hydrafacial behandeling Amsterdam bedoeld?

Dit is een behandeling die geschikt is voor elke huidsoort. Het is niet alleen een effectieve behandeling voor het verbeteren van de huid, maar het kan ook worden gebruikt bij de volgende symptomen:

 

 • Kleine lijnen en rimpels:
  Door de lederhuid te bedekken met verschillende hydraterende serums, zoals hyaluronzuur, worden rimpels en lijntjes vol vocht.
 • Flexibiliteit en stevigheid:
  Het aanmaken van elastine en collageen wordt gestimuleerd door antioxidanten zoals vitamine A te bevatten.
 • Hyperpigmentatie en schade door ultraviolet licht:
  Tijdens de behandeling wordt glycolzuur gebruikt. Dit zet celdeling in gang en vermindert langzaam hyperpigmentatie.
 • Onzuiverheden:
  Salicylzuur wordt ook gebruikt voor het verwijderen van verschillende onzuiverheden. De hoeveelheid overtollig talg zal afnemen en de grove poriën zullen afnemen. Het verlaagt de kans op ontstekingen en verstoppingen.
Prijzen Hydrafacial behandelingen
30 minuten € 73,50-
60 minuten € 115,-
Hydralips € 75,-

Neem contact met ons op en laat ons jou meer informeren over onze hydrafacial behandelingen. Tijdens onze openingstijden kun je ook gewoon even langskomen aan de Kinkerstraat 3H te Amsterdam.

Direct een afspraak maken?

Scan the code