Fillers Amsterdam

Boek nu!

Fillers Amsterdam

Fillers in Amsterdam nodig? Dan gaat het niet lang duren voordat je de juiste locatie hebt gevonden. Het injecteren van fillers is tegenwoordig een vrij populaire keuze. Naarmate je ouder wordt, begint het lichaam simpelweg wat meer ongewenste kenmerken te vertonen. Van ingevallen wangen tot aan specifieke rimpels. In veel opzichten zijn fillers in Amsterdam dan de juiste keuze om deze elementen van veroudering tegen te gaan.

 

Wat zijn fillers?

Het doel van fillers is om het volume in je gezicht terug te krijgen. Hierbij betreft het een injecteerbaar gel, dat middels een dunne naald in de huid wordt geïnjecteerd.

Op deze specifieke locatie waar je het laat injecteren, vult het als het ware de ruimte onder de huid. Hierdoor zie je direct al dat bijvoorbeeld een rimpel weg is gewerkt.

In de basis zijn er daarbij twee verschillende soorten fillers in Amsterdam om uit te kiezen:

 • Hyaluronzuur filler: De hyaluronzuur filler is de meest populaire filler die er is. De voornaamste toepassingen van dit type filler zijn; een correctie van bepaalde gezichtscontouren, toevoegen van volume en het wegwerken van rimpels. Het betreft hier een stof die van nature al in het lichaam voorkomt. Het is verantwoordelijk voor het hydrateren en soepel houden van jouw lichaam. Bovendien geeft het ook volume.

 

 • Collageen stimulerende filler: Naarmate je ouder wordt, begint het lichaam steeds minder collageen te produceren. Dit betekent dat je huid met het jaar minder elastisch is. Dankzij dit type filler stimuleer je je huid om juist wel weer collageen aan te maken. Al met al is er dus niet slechts sprake van een ‘opvullend’ effect. Je voorziet je lichaam van de benodigde stimulans om blijvend je huid te verbeteren en verstevigen.

 

Waarom voor fillers in Amsterdam kiezen?

De interesse voor fillers in Amsterdam is vrij groot. Zeker onder de mensen die een iets hogere leeftijd bereiken. Er zijn dan ook verschillende redenen om voor fillers te kiezen. Laten we de belangrijksten bij deze even op een rijtje zetten:

 • Oplossing voor rimpels: Fillers in Amsterdam zijn een uitstekende oplossing voor rimpels. Als er iets is dat mensen irriteert, dan is het de aanwezigheid van rimpels. Voornamelijk bij vrouwen, maar ook zeker bij mannen. Het is dan fijn om te weten dat er een vrij simpele oplossing is om van deze rimpels af te komen. Met het injecteren van fillers verdwijnen rimpels als sneeuw voor de zon. Zo is je huid in één keer een heel stuk gladder. Precies zoals je van een aantal jaren terug gewend bent.

 

 • Jongere look: Al met al zijn fillers dus verantwoordelijk voor een jongere look. Aan de ene kant vanwege het wegwerken van rimpels. Maar aan de andere kant ook om verdere vormen van volumeverlies te herstellen. Op oudere leeftijd krijgen mensen te maken met invallende wangen, rimpels rondom de mondhoeken en invallende huid rondom de ogen. Door al deze vormen van volumeverlies met fillers weg te werken, ontstaat er heel duidelijk een jongere look. Het verschil is onmiddellijk merkbaar.

 

 • Snelle behandeling: Daarbij is het belangrijk om te benoemen dat het injecteren van fillers een zeer snelle behandeling betreft. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je hier bijzonder lang mee bezig bent. Gemiddeld genomen, kost het injecteren van fillers in Amsterdam zo’n 15 a 30 minuten. Vervolgens is het resultaat hierna direct zichtbaar. Het is een van de grote voordelen van dit type behandeling. Mensen zijn eigenlijk altijd positief verrast dat de behandeling zo snel is én de verbeteringen direct zichtbaar zijn.

 

 • Je voelt je beter: Niemand zal ontkennen dat hij of zij zich na het injecteren van fillers veel beter voelt. Het gevoel dat je ervaart wanneer je er in één klap jaren jonger uitziet, is moeilijk te omschrijven. Dat zoiets met zo’n simpele ingreep mogelijk is, is absoluut een zegen. Iedere ochtend weer verschijnt er een grote glimlach wanneer je in de spiegel kijkt. En dit blijft ook vrij lang het geval. Er beter uitzien, leidt automatisch tot je beter voelen. Dat is toch waar het uiteindelijk allemaal om draait.

 

 • Verminderde behoefte aan cosmetische ingrepen: Wist je bovendien dat kiezen voor fillers in Amsterdam soms een alternatief is voor een cosmetische ingreep? Zo is het bijvoorbeeld vaak een handig alternatief voor een neuscorrectie. Met alleen fillers is het mogelijk om bepaalde plekken in het gezicht op een andere manier vorm te geven. Daarmee kies je voor een veel minder ingrijpend, goedkoper alternatief. Toch wel prettig om die keuze überhaupt te hebben.

 

Fillers in Amsterdam voor verschillende doeleinden

Zoals al even kort aangestipt, zijn er verschillende redenen om voor fillers in Amsterdam te kiezen. In het gezicht vindt op veel plekken namelijk verandering plaats wanneer je ouder wordt. Zodoende zijn er talloze toepassingen voor fillers:

 • De plooi tussen de neus en lippen opvullen
 • Mondhoeken die beginnen te hangen corrigeren
 • Creëren van meer volume in de lippen
 • De ‘rokerslijntjes’ in je bovenlip opvullen
 • De contouren van de lippen beter accentueren
 • De jukbeenderen beter accentueren
 • Lachrimpels in je wangen opvullen

Kleine aanpassingen als deze hebben in de praktijk grote, positieve effecten. Zeker wanneer je besluit om meerdere toepassingen voor fillers met elkaar te combineren. Er ontstaat dan al snel een gezicht dat er een heel stuk jonger uitziet.

Een tip is om je hierbij te laten adviseren door een expert. Een professional ziet namelijk al snel waar de meeste kansen liggen. En waar dus ook de grootste vooruitgang te boeken is. Zo weet je zeker dat je het maximale uit het injecteren van fillers haalt.

 

Nu fillers in Amsterdam nemen

Ben je op dit moment dus aan het overwegen om voor fillers in Amsterdam te kiezen? Bijvoorbeeld om er in één klap een heel stuk jonger uit te zien én je veel beter te voelen? Dan helpen we je hier graag mee verder. Wacht niet langer dan nodig is en boek direct een afspraak of neem contact op voor meer informatie. Binnen de kortste keren is het dan al mogelijk om een flinke stap vooruit te zetten. Eentje waar je nog vele jaren erg blij mee gaat zijn.

 

Direct een afspraak maken?

Boek nu!