dr CYJ hair filler

Boek nu!

     dr CYJ hair filler

Filler tegen haarverlies

Heeft u last van een ernstige vorm van haarverlies, dunner wordend haar of kaalheid dan kan een behandeling met DR. CYJ Hair Filler voor jou de oplossing zijn. De hair filler is ontwikkelt in Korea en bestaat uit een combinatie van 7 bio-identieke peptide en hyaluronzuur voor het herstel van de hoofdhuid en haarfollikels. De behandeling is bedoeld voor mannen én vrouwen bij wie het haar dunner wordt ten gevolge van leeftijd, stress, medicatie of ziekte. De behandeling kan ook preventief tegen haaruitval worden ingezet. Een haartransplantatie biedt ook uitkomst, maar is vaak duur, pijnlijk en stopt het proces van haaruitval niet.

 

Waarom een hair filler behandeling?

 

Een behandeling met hair fillers zorgt voor de revitalisatie van de haarzakjes en stimuleert de bloedcirculatie, ook zorgt het hyaluronzuur voor de elasticiteit en hydratatie van de huid. De combinatie van de peptiden en het hyaluronzuur zorgt ervoor dat het haarverlies proces wordt afgeremd en dat de kans op het teruggroeien van het haar wordt vergroot. In veel gevallen groeit het haar dikker en sterker terug.

 

– Het haaruitval proces te remmen
– De teruggroei van haar te stimuleren
– De haardichtheid en haardikte te verbeteren
– De haarfollikels en haarcellen te revitaliseren
– De bloedcirculatie en hydratatie in de hoofdhuid te stimuleren

 

De behandeling

Voordat wij over gaan tot behandelen komt u eerst op consult bij onze arts voor een goede inspectie van de hoofdhuid en de juiste diagnose. Indien de arts u geschikt vindt voor hair fillers dan kunnen we overgaan tot een behandeling. De filler wordt met een dun naaldje aangebracht in de hoofdhuid op het niveau van de haarfollikels. De behandeling is niet geheel pijnloos, daarom laten wij u 30 minuten voor de behandeling aanwezig zijn voor de verdovende crème. Voor een optimaal resultaat moet u uitgaan van vier tweewekelijkse sessies. Indien gewenst kunt u daarna ieder half jaar een onderhoudsbehandeling laten uitvoeren. Na één behandelsessie zorgt de hair filler ervoor dat het haarverlies proces al wordt gestopt. De opvolgende behandelsessies stimuleren de bloedsomloop en activeren de haarzakjes, zo wordt het haargroeiproces versneld en groeien er dikkere en stevigere haren terug. Een behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

 

Voorbereiding: Hoofd en haren wassen en geen middelen gebruiken, zoals gel of wax.
Verdoving: Verdovende crème
Duur: 15 minuten

Pijn (0-10): 4
Aantal: Gemiddeld 4 behandelingen
Duurzaamheid: Ongeveer 1 à 2 jaar
Controle: Na 14 dagen

 

 

Voor mannen en vrouwen

Zowel mannen als vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën kampen met problemen omtrent haarverlies, zowel op esthetisch als emotioneel gebied. Er kunnen verschillende oorzaken aan dit probleem ten grondslag liggen, denk aan genetica, leeftijd, bevalling, levensstijl of stress. Al deze oorzaken kunnen een negatieve invloed hebben op de kwetsbare haarzakjes. De 7 gepatenteerde peptiden in combinatie met hyaluronzuur in de DR. CYJ Hair Filler hebben een bewezen kracht haaruitval bij zowel mannen als vrouwen tegen te gaan.

 

 

Gepatenteerd technologie

De DR.CYJ Hair Filler is een complex van 7 gepatenteerde peptiden. Verschillende uitgevoerde ‘in-vitro’ testen door Caregen laten zien dat het haargroei proces en de hoofdhuid wordt gestimuleerd en het haarverlies proces wordt afgeremd. Meerdere tests laten zien dat door deze hair filler de doorbloeding in de hoofdhuid wordt verbeterd. Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels kunnen herstellen, waardoor het teruggroeien van sterker haar wordt gestimuleerd. De gepatenteerde “Sustained Release Technology” zorgt voor een efficiënte afgifte van deze peptiden waardoor de filler zelfs twee weken na de behandeling in de huid nog zijn werking doet.

 

 

Hersteltijd

Direct na de hair filler behandeling, kunt u last hebben van roodheid, zwelling, blauwe plekken, jeuk en lichte irritatie van de hoofdhuid. Dit trekt na enkele dagen weg.

Duur resultaat

Na ongeveer 5 maanden is het optimale resultaat te zien.

Prijzen  
1e Behandeling 115
2e Behandeling € 105
3e Behandeling € 95
4e Behandeling € 90

 

 

 

Direct een afspraak maken?

Boek nu!