Cryolypolise

Boek nu!

Wat is cryolipolyse

Vet verwijderen zonder operatie!

De Cryolipolyse behandeling van de Unicare Cosmetic Clinic is wetenschappelijk bewezen effectief. Als vetcellen aangetast worden door kou bevriezen vetcellen, sterven ze af en worden ze in de periode na de behandeling op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verdwijnt de vetcel permanent uit het lichaam. De procedure is heel precies toe te passen en bovendien zeer veilig.

Werkwijze

Cryolipolyse stap 11. Het behandelplan
Tijdens de eerste (gratis) intake bepaalt onze specialist of de behandeling voor jou geschikt is. Samen met onze specialist stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. Hierin staat precies vermeld welke plaatsen op jouw lichaam behandeld kunnen worden en wat de uiteindelijke kosten zijn.


Cryolipolyse stap 22. Aanbrengen van de applicator
Voorafgaand aan de behandeling plaatsen we anti-freeze membranen op  de plekken die behandeld gaan worden. Daarna plaatsen we de applicator op het te behandelen gebied. Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid, inclusief de onderhuidse vetlaag, in de applicator gezogen waarna het koelen (cryolipolyse) begint. Tijdens de behandeling kun je gerust een tijdschrift lezen, je mail checken of gewoon even heerlijk relaxen.


Cryolipolyse stap 33. Koelen van de vetcellen
Gedurende 35-60 minuten worden de vetcellen in de applicator gekoeld met een temperatuur van -11 graden. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse. Na 35-60 minuten wordt de applicator van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied twee minuten lang intensief gemasseerd. De huid kan een rode kleur hebben. Dit verdwijnt vaak binnen een half uur.


4. Natuurlijke afvoer vetcellen
Na de behandeling worden de vetcellen door je lichaam gezien als afwijkend en sterven af. Dit proces heet apoptose. De afgebroken vetcellen worden gedurende 8 tot 12 weken na je behandeling op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd. Hierin verschilt cryolipolyse van liposuctie waarbij de vetcellen op een niet natuurlijke manier worden verwijderd.


Cryolipolyse stap 55. Zichtbaar resultaat
Minimaal 8 weken na je behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na onze behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt, heeft je huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en langzaam mee terug te bewegen.


Cryolipolyse stap 66. Wennen aan je nieuwe look
Tijdens de controleafspraak, die plaatsvindt rond 12 weken na de behandeling, maken wij wederom foto’s. Samen bekijken we de foto’s van voor en na de behandeling en bespreken we het resultaat.

 

Prijslijst per zone Losse behandeling Pakket van 4 behandelingen Pakket van 6 behandelingen
Cryolipolyse 1 zone € 77  € 280  € 420
Cryolipolyse 2 zone € 110  € 400  € 600 
Cryolipolyse 3 zone € 177  € 680  € 1020 
Cryolipolyse 4 zone € 220  € 800  € 1200
Crylolipolyse hamsterwangen € 120  € 450  € 600 
Crylolipolyse onderkin € 90  € 330  € 480 

Direct een afspraak maken?

Boek nu!