fbpx

Botox behandeling aanbieding

Een Botox behandeling is vaak gewenst wanneer rimpels in het gezicht worden veroorzaakt door onder andere het samentrekken van de aangezichtsspieren. Deze rimpels zijn met name in het bovenste gebied van uw gezicht te vinden. Iedere keer als u lacht, boos kijkt of fronst, vormen zich fijne lijntjes. Op een zeker moment blijven de rimpels zichtbaar; ook als u niet lacht of fronst. Dit is een gevolg van het natuurlijke verouderingsproces van uw huid. Tenslotte zijn ook andere factoren op rimpelvorming van invloed zoals blootstelling aan zonlicht, roken en gezondheidsproblemen.

Botox is een merknaam voor Botuline Toxine. Botuline Toxine is een eiwit dat wordt aangemaakt door de bacterie Clostridium botulinum. Bij Unicare Cosmetic Clinic gebruiken wij het merk Botox van de firma Allergan.

Waarvoor een Botox behandeling?

Botox behandeling wordt niet alleen gebruikt voor een rimpelbehandeling (wenkbrauwlift, kraaienpootjes, frons en voorhoofdrimpels), maar ook tegen migraine, Gummy Smile (zichtbaar tandvlees bij lachen), bunny lines (zijn rimpeltjes aan de zijkant van de neus die ontstaan bij het lachen),overmatig zweten en tandenknarsen.

Hoelang heeft u plezier van uw behandeling met Botox?
Gemiddeld 3 a 5 maanden. Hoe vaker u Botox gebruikt, hoe langer de tijd tussen de behandelingen.

Fillers amsterdam fillers behandeling

Direct een afspraak maken?

Scan the code