Beautybehandeligen Yumi lashes

Boek nu!

Yumi Lash Lift

Wat doet de behandeling?

Yumi Lashes is een wimperlifting behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek worden de wimpers verlengd waardoor u een wijder ogende en sprekendere blik krijgt.

Welk resultaat mag u verwachten?

Wimperlifting van Yumi Lashes is een revolutionaire wimperlift, een techniek die wimperverbetering en verven combineert, een unieke combinatie. Blijft 8 tot 12 weken zitten. U heeft geen mascara of wimperkrultang meer nodig. Voelt licht en natuurlijk aan. Uw ogen lijken groter. De Wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers. De wimperlift is tevens bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen, slapen en tevens geschikt voor de wassing, de wimperlift zorgt namelijk niet voor een laagje op uw wimper.

Wat mag u niet doen na de behandeling?

U mag de wimpers gedurende 24 uren niet natmaken, geen mascara aanbrengen en niet wrijven in de ogen. U houdt uw wimpers het langste mooi indien u de Yumi lash mascara erbij gebruikt deze is aan te schaffen bij ons in de Clinic.

Hele leuke clinic, alles onder 1 dak. Schoon en professioneel. Ik heb mijn onderkin laten wegsmelten met aqualyx, pijnlijk maar met resultaat. Bedankt!.

Azadeh Akhavan

Ik heb de Yumi Lash Lift uitgeprobeerd, deze bevat keratine om de wimpers te versterken. Het resultaat was dat mijn steile Aziatische wimpers prachtig gelift werd. Mijn broze wimperhaartjes werden ook nog extra versterkt door de keratine. Dat was echt nodig na al die LVL lifts elders waar geen keratine in de behandeling gebruikt werd.

Karin M

Direct een afspraak maken?

Boek nu!