fbpx

Yumi Lash Lift

3

Yumi Lash Amsterdam

Wat doet de behandeling?

Yumi Lash Amsterdam is een wimperlifting behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt mascara en een wimperkrultang overbodig.

Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek worden de wimpers verlengd waardoor u een wijder ogende en sprekendere blik krijgt.

Wat mag u niet doen na de behandeling?

U mag de wimpers gedurende 24 uren niet natmaken, geen mascara aanbrengen en niet wrijven in de ogen. U houdt uw wimpers het langste mooi indien u de Yumi lash mascara erbij gebruikt deze is aan te schaffen bij ons in de Clinic.

Welk resultaat mag u verwachten?

Yumi Lash Amsterdam Wimperlifting van Yumi Lashes is een revolutionaire wimperlift, een techniek die wimperverbetering en verven combineert, een unieke combinatie. Blijft 8 tot 12 weken zitten.

U heeft geen mascara of wimperkrultang meer nodig. Voelt licht en natuurlijk aan. Uw ogen lijken groter. De Wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers.

De wimperlift is tevens bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen, slapen en tevens geschikt voor de wassing, de wimperlift zorgt namelijk niet voor een laagje op uw wimper.

Neem contact met ons op indien je vragen hebt over onze behandelingen of meer informatie en uitleg wenst. Je kunt ook altijd gewoon even tijdens onze openingstijden langskomen aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam voor een meer persoonlijke kennismaking.

Meer Beautysalon behandelingen:

Tanden bleken

Tanden bleken

Tanden Bleken AmsterdamTanden bleken Amsterdam, ​Stralend witte tanden! Tanden bleken Amsterdam? Wittere tanden is iets wat veel mensen willen, maar door twijfels, en misschien ook schaamte laten zij zich weerhouden om dit aan hun tandarts te vragen. Wij begrijpen dat...

Russian Manicure

Russian Manicure

Russian Manicure AmsterdamRussian Manicure Amsterdam, Wat is Russian manicure? Russian Manicure Amsterdam. Het is niet verwonderlijk dat de techniek zijn oorsprong vindt in Rusland en ook bekend staat als een droge of e-file manicure. Het proces omvat een getrainde...

Manicure Pedicure

Manicure Pedicure

Manicure Dit is iets wat u uw handen niet moet onthouden. Uw nagels en nagelriemen worden op en top verzorgd. De nagels worden netjes in vorm gevijld en gelakt. Voor de echte liefhebber kan de manicure behandeling worden uitgebreid met een verzorgende paraffine...

Direct een afspraak maken?

Scan the code