fbpx

Yumi Lash Lift

3

Yumi Lash Amsterdam

Wat doet de behandeling?

Yumi Lash Amsterdam is een behandeling om uw eigen wimpers te liften zonder valse wimpers te creëren. De wimpers worden gelift op een unieke manier. Op deze manier kunt u elk wimperhaartje verzorgen. Hierbij zijn een wimperkrultang en mascara niet nodig.

De nieuwste techniek in de beautyindustrie is wimperlifting, die kan worden gebruikt op alle wimpers, zowel lange als korte. Deze methode verlengt de wimpers, wat resulteert in een wijder ogende en sprekendere blik.

Wat mag u niet doen na de behandeling?

Gedurende een dag mag je de wimpers niet natmaken, mascara aanbrengen of wrijven in de ogen. Gebruik de Yumi lash mascara om uw wimpers langer mooi te houden. Dit kan worden gekocht bij ons in de kliniek.

Welk resultaat mag u verwachten?

Yumi Lash Amsterdam Wimperlifting is een innovatieve wimperliftmethode die verven en wimperverlenging combineert in een unieke combinatie. Het duurt 8 tot 12 weken.

Daarna heb je geen wimperkrultang of mascara meer nodig. Het voelt licht en authentiek aan. Uw ogen zien er groter uit. De wimperlift heeft geen negatieve invloed op uw eigen wimpers.

De wimperlift beschermt uw wimpers ook tegen water, douchen, tranen, zweten, zwemmen, slapen en wassen. Omdat het geen wimperlaag achterlaat, is het ook geschikt om te wassen.

Wanneer u vragen heeft over onze wimperliftbehandelingen, neem dan contact met ons op. Tijdens onze openingstijden aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam kun je ons altijd met een bezoekje verblijden en persoonlijk kennis komen maken.

Meer Beautysalon behandelingen:

Direct een afspraak maken?

Scan de code