fbpx

Tanden Bleken Amsterdam

3

Tanden bleken Amsterdam, ​Stralend witte tanden!

Tanden bleken Amsterdam? Veel mensen willen wittere tanden, maar ze vragen het misschien niet aan hun tandarts omdat ze er twijfel over hebben of zich schamen. We weten hoe belangrijk het is om een gezond en functioneel gebit te hebben; U zult uw gebit beter waarderen en gemotiveerd zijn om het gezond te houden als u mooie tanden en kiezen heeft.

Tijdelijke actie! GRATIS Gezichtsbehandeling t.w.v 55,- bij een intensieve tandenbleek behandeling (20min)

* De gratis gezichtsbehandeling moet worden aangevraagd direct voor of na de intensieve tandenbleek amsterdam behandeling.

Glimlach

Glimlachjes zijn vaak de eerste dingen die mensen zien nadat ze je ogen hebben gezien! Een mooie glimlach geeft je zelfvertrouwen, geeft je de moed om vaker te lachen en geeft je een nieuwe impuls om je leven te leven. Denk ook aan uw gebit als u er goed uit wilt zien voor een bruiloft, een sollicitatie of een date. Voor bleken is boren niet nodig voor veel cosmetische behandelingen. Het voordeel van tandbleken amsterdam is dat het een natuurlijk resultaat bereikt door de oorspronkelijke vorm en structuur van uw tanden te behouden.

Uw tanden zullen met de tijd verschillende kleuren krijgen, natuurlijk afhankelijk van hoeveel verkleurende producten u gebruikt, zoals sigaretten, thee, koffie en rode wijn, enz. Dit soort verkleuringen wordt externe verkleuringen genoemd. Als gevolg hiervan zullen de tanden donkerder worden naarmate we ouder worden.Er zijn bepaalde situaties waarin de tanden verkleurd zijn als gevolg van medicijngebruik, ontwikkelingsstoornissen of andere factoren. Dit noemen we ook wel Intrinsieke verkleuringen.

Welke Tanden Bleken Amsterdam behandeling is geschikt voor u?

In ons schoonheidsinstituut gebruiken we zowel peroxidehoudende als peroxidevrije bleekmiddelen. De basis van ons niet-peroxide houdende bleekmiddel is sodiumbicarbonaat, een zout. Een lichtdiode (LED) lamp versnelt het bleekproces. Peroxide houdende bleekmiddelen zijn de basis voor de volgende behandelingen en resultaten.

Wij hebben 3 verschillende behandelingen:

De kans op pijn of gevoeligheid na bleken is klein. Na een of twee dagen trekt dit weg.

Basis behandeling

20 min € 80,-

Wil jij jouw tanden in twintig minuten vier tinten lichter laten maken? Dan is onze “Basic Treatment” genoeg.

Intensieve behandeling

40 min € 100,-

Wil je jouw tanden nog lichter hebben? Dan kun je in 40 minuten een prachtig wit gebit krijgen (tot 7 tinten lichter) met de “Intensieve behandeling” en een bleekgel zonder peroxide gebruiken. Deze gel geeft meer kracht.

Hollywood Smile

60 min € 130,-

Dit is een zeer effectieve witting. Jouw gebit kan tien tot twaalf tinten lichter worden met deze methode.

3x Basisbehandeling

€ 180,-

Bovendien is het mogelijk om een set van drie basisbehandelingen te kopen, die je op verschillende manieren kunt gebruiken, bijvoorbeeld als onderhoud na een bleeksessie of om de 1 tot 2 weken te bleken om een geleidelijk stralende witte glimlach te krijgen.

Vragen? Neem contact met ons op over onze tandenbleek behandelingen. Tijdens openingstijden aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam kun je altijd even een bezoekje komen doen voor een kennismaking.

Meer Beautysalon behandelingen:

Direct een afspraak maken?

Scan the code