fbpx

Tanden Bleken Amsterdam

3

Tanden bleken Amsterdam, ​Stralend witte tanden!

Tanden bleken Amsterdam? Wittere tanden is iets wat veel mensen willen, maar door twijfels, en misschien ook schaamte laten zij zich weerhouden om dit aan hun tandarts te vragen. Wij begrijpen dat een gezond en functioneel gebit zeer belangrijk is; met mooie tanden en kiezen zult u uw gebit beter waarderen en het helpt u te motiveren om het gezond te houden.

Tijdelijke actie! GRATIS Gezichtsbehandeling t.w.v 55,- bij een intensieve tandenbleek behandeling (20min)

* De Gratis gezichtsbehandeling geldt alleen bij de intensieve tanden bleken amsterdam behandeling en mag geclaimd worden direct voor of na de ingeplande tandenbleek behandeling.

Tanden bleken Amsterdam

Glimlach

Na de ogen is de glimlach vaak het eerste waar men naar kijkt! Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen, u durft vaker te lachen, het geeft uw leven een nieuwe impuls. Als u er goed uit wilt zien voor bijvoorbeeld een bruiloft, sollicitatie of een date, denk dan ook aan uw gebit. Voor veel cosmetische behandelingen is boren noodzakelijk, dit geldt niet voor bleken. Met tanden bleken amsterdam is juist doordat de originele structuur en vorm van uw tanden behouden blijft, vaak een heel natuurlijk resultaat te bereiken.

In de loop van de jaren zullen uw tanden en kiezen kleurstoffen opnemen, natuurlijk is dit afhankelijk van hoeveel verkleurende produkten, zoals sigaretten, koffie, thee, rode wijn etc. u nuttigt. Dit worden externe verkleuringen genoemd. Hierdoor zullen met het ouder worden, de tanden donkerder worden. In sommige gevallen zijn de tanden door medicijngebruik en/of ontwikkelingsstoornissen verkleurd. Dit worden intrinsieke verkleuringen genoemd.

Welke Tanden Bleken Amsterdam behandeling is geschikt voor u?

In onze beautykliniek gebruiken wij peroxide houdende en peroxide vrije bleekmiddelen. Onze niet-peroxide houdende bleekmiddel is gemaakt op basis van sodiumbicarbonaat, dit is een zout. Door middel van een LED lamp wordt het bleek proces versneld. Onderstaande behandelingen en resultaten zijn op basis van peroxide houdende bleekmiddel.

Wij hebben 3 verschillende behandelingen:

Let op, er bestaat een kleine kans op gevoeligheid / pijn na het bleken. Dit trekt na 1 a 2 dagen weg.

Basis behandeling

20 min € 80,-

Wilt u uw tanden in 20 minuten tijd tot 4 tinten witter hebben? Dan is onze ‘Basis behandeling’ voldoende.

Intensieve behandeling

40 min € 100,-

Wilt u toch nog een stuk witter gaan? Dan kunt u in 40 min met de ‘Intensieve behandeling’ een heel mooi wit gebit krijgen (tot 7 tinten lichter) tevens met een bleekgel zonder peroxide. Het is een sterkere gel.

Hollywood Smile

60 min € 130,-

Dit is een krachtige witting. Hiermee gaat u ongeveer 10 tot 12 tinten lichter.

3x Basisbehandeling

€ 180,-

Daarnaast is het mogelijk om een pakket van 3 basis behandelingen af te nemen, je kan dit op verschillende manieren gebruiken, of als onderhoud na een bleeksessie, of je bleekt om de 1 tot 2 weken om geleidelijk een stralend witte glimlach te krijgen.

Neem contact met ons op indien je vragen hebt over onze behandelingen of meer informatie en uitleg wenst. Je kunt ook altijd gewoon even tijdens onze openingstijden langskomen aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam voor een meer persoonlijke kennismaking.

Meer Beautysalon behandelingen:

Yumi Lash Lift

Yumi Lash Lift

Yumi Lash AmsterdamWat doet de behandeling? Yumi Lash Amsterdam is een wimperlifting behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij...

Russian Manicure

Russian Manicure

Russian Manicure AmsterdamRussian Manicure Amsterdam, Wat is Russian manicure? Russian Manicure Amsterdam. Het is niet verwonderlijk dat de techniek zijn oorsprong vindt in Rusland en ook bekend staat als een droge of e-file manicure. Het proces omvat een getrainde...

Manicure Pedicure

Manicure Pedicure

Manicure Dit is iets wat u uw handen niet moet onthouden. Uw nagels en nagelriemen worden op en top verzorgd. De nagels worden netjes in vorm gevijld en gelakt. Voor de echte liefhebber kan de manicure behandeling worden uitgebreid met een verzorgende paraffine...

Direct een afspraak maken?

Scan the code