fbpx

Russian Manicure Amsterdam

3

Russian Manicure Amsterdam, Wat is Russian manicure?

Russian Manicure Amsterdam. Het is niet verwonderlijk dat de techniek zijn oorsprong vindt in Rusland en ook bekend staat als een droge of e-file manicure. Het proces omvat een getrainde nagelstyliste die een elektronische vijl gebruikt om overtollige huid rond het nagelbed te verwijderen om een ​​scherpe, schone afwerking te krijgen.

Werking

Bij de Russian Manicure Amsterdam ligt de nadruk op het verzorgen van de nagelriemen en het verwijderen van de dode huid rondom uw nagels. Er zijn verschillende soorten nagelriemen.

Voordat wij deze behandeling uitvoeren worden uw nagelriemen als eerst geanalyseerd. Op basis daarvan bepalen wij welke materialen het beste geschikt zijn om te gebruiken bij het behandelen van uw nagelriemen. Bij deze behandeling werken wij zeer hygiënisch en nauwkeurig totdat alle onzuiverheden rondom uw nagels zijn verwijderd. Vervolgens worden uw nagels gepolijst en in vorm gevijld.

russian manicure amsterdam

Biab Nabehandeling

Na de Russian Manicure Amsterdam wordt er (indien gewenst) een BIAB van het merk The Gelbottle aangebracht. BIAB is één van de populairste nagelproducten op dit moment en staat voor Builder in a bottle oftewel bouwgel in een potje.

BIAB is bedoelt ter versteviging voor op uw natuurlijke nagels. Ook dringt dit product door tot in de diepte in uw nageplaat, waardoor uw nagels ook van binnenuit worden versterkt.

Ook is BIAB selfpinched, dat wilt zeggen dat BIAB uw nagels vanaf de zijkanten samenknijpt tot er een mooie C curve wordt gevormd in uw natuurlijke nagels (deze is zichtbaar als u uw nagels van bovenaf bekijkt). Dit resulteert in smallere en sterkere nagels. Iedere keer als u de behandeling uitvoert, worden uw nagels steeds  smaller en sterker.

Het product wat op uw nagel wordt aangebracht groeit met de natuurlijke nagel mee, na ongeveer 3 weken kunt u een uitgroei zien (afhankelijk van hoe snel uw nagels groeien). Ons advies is, voor optimale resultaten, dat u weer terugkomt voor een behandeling. Over het algemeen blijft een set BIAB minimaal 5 weken op uw nagels zitten.

Russian Manicure Amsterdam

In tegenstelling tot een set kunstnagels wordt BIAB niet opgevuld maar bij iedere behandeling verwijderd. Er wordt opnieuw een Russische Manicure Amsterdam toegepast en daarna wordt de BIAB weer aangebracht.

BIAB is er alleen in neutrale kleuren. Indien u bijvoorbeeld een rode kleur wenst, dan wordt er eerst een doorzichtige BIAB aangebracht, en daaroverheen een rode gellak.

BIAB is uiterst geschikt voor nagelbijters. Tijdens de BIAB treatment worden alle triggers die leiden tot nagelbijten weggewerkt en geven wij u advies mee voor optimale resultaten.

BIAB wordt alleen gebruikt op de natuurlijke nagels met een maximale lengte van 5 mm, omdat deze gel zeer flexibel is en mee beweegt met de natuurlijke nagel, dus de kans op het breken van een nagel (als die te lang is), is dan groter. Als u een langere lengte wilt dan gebruiken wij een minder flexibele gel hiervoor.

Prijslijst
Russian manicure zonder extra € 38,-
Russian manicure met gellak € 48,-
Russian manicure met nagellak € 42,-
Russian manicure met Biab € 55,-
Russian manicure met Biab en Gellak € 60,-

Neem contact met ons op indien je vragen hebt over onze behandelingen of meer informatie en uitleg wenst. Je kunt ook altijd gewoon even tijdens onze openingstijden langskomen aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam voor een meer persoonlijke kennismaking.

Meer Beautysalon behandelingen:

Yumi Lash Lift

Yumi Lash Lift

Yumi Lash AmsterdamWat doet de behandeling? Yumi Lash Amsterdam is een wimperlifting behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij...

Tanden bleken

Tanden bleken

Tanden Bleken AmsterdamTanden bleken Amsterdam, ​Stralend witte tanden! Tanden bleken Amsterdam? Wittere tanden is iets wat veel mensen willen, maar door twijfels, en misschien ook schaamte laten zij zich weerhouden om dit aan hun tandarts te vragen. Wij begrijpen dat...

Manicure Pedicure

Manicure Pedicure

Manicure Dit is iets wat u uw handen niet moet onthouden. Uw nagels en nagelriemen worden op en top verzorgd. De nagels worden netjes in vorm gevijld en gelakt. Voor de echte liefhebber kan de manicure behandeling worden uitgebreid met een verzorgende paraffine...

Direct een afspraak maken?

Scan the code