fbpx

Russian Manicure

3

Russian Manicure Amsterdam, Wat is Russian manicure?

Russian Manicure Amsterdam. Het is geen verrassing dat de techniek in Rusland is ontstaan. Het is een populaire naam, ook wel een droge of e-file manicure genoemd. Het proces omvat het gebruik van een elektronische vijl door een gekwalificeerde nagelstyliste om de overtollige huid rond het nagelbed te verwijderen, wat resulteert in een schone en scherpe afwerking.

Werking

Het verwijderen van dode huid rondom uw nagelriemen en nagels staat centraal bij de Russian Manicure Amsterdam. Nagelriemen zijn er namelijk in verschillende soorten.

Voordat deze behandeling wordt uitgevoerd, worden eerst jouw nagelriemen onderzocht. Daarom kiezen we de materialen die het beste werken voor het behandelen van uw nagelriemen. Wij werken zeer nauwkeurig en hygiënisch tijdens deze behandeling totdat alle onzuiverheden rond uw nagels zijn verwijderd. Jouw nagels worden vervolgens gevijld en gepolijst.

russian manicure amsterdam

Biab Nabehandeling

Als u dat wilt, wordt er na de Russian Manicure Amsterdam een BIAB van The Gelbottle aangebracht. BIAB, wat staat voor Builder In A Bottle, of bouwgel in een potje, is momenteel één van de meest populaire nagelproducten.

BIAB is ontworpen voor versteviging van natuurlijke nagels. Dit product versterkt uw nagels van binnenuit door tot in de diepte van uw nagelplaat te dringen.

Bovendien is BIAB zelfknijpend, wat betekent dat het uw nagels vanaf de zijkanten samenknijpt, waardoor uw nagels een mooie C-curve krijgen die vergelijkbaar is met die van uw natuurlijke nagels. Dit effect is zichtbaar van bovenaf op uw nagels. De nagels worden sterker en korter. Uw nagels worden smaller met elke behandeling.

Het product dat op uw nagel wordt aangebracht, zal zich aanpassen aan de structuur van uw natuurlijke nagel. Na ongeveer drie weken, afhankelijk van de snelheid waarmee uw nagels groeien, kunt u een verandering zien. Ons advies is dat u terugkomt voor een behandeling om de beste resultaten te krijgen. Een set BIAB blijft meestal minstens vijf weken op uw nagels zitten.

Russian Manicure Amsterdam

BIAB is niet opgevuld, in tegenstelling tot kunstnagels; het wordt echter bij elke behandeling verwijderd. Een Russische Manicure Amsterdam wordt opnieuw gebruikt en daarna wordt de BIAB weer toegepast.

BIAB heeft alleen neutrale kleuren beschikbaar. Als je bijvoorbeeld een rode kleur wilt, moet eerst een doorzichtig BIAB worden aangebracht en vervolgens een rode gellak worden aangebracht.

BIAB is ideaal voor nagelbijters. Alle triggers die leiden tot nagelbijten worden tijdens de BIAB-behandeling weggewerkt en we geven u advies om de beste resultaten te bereiken.

BIAB mag alleen worden gebruikt op natuurlijke nagels met een lengte van maximaal 5 mm. Dit komt omdat deze gel zeer flexibel is en gemakkelijk meebeweegt met de natuurlijke nagel, waardoor de kans op het breken van een te lange nagel groter is. Wij gebruiken een gel die minder flexibel is als u een langere lengte wilt.

Prijslijst
Russian manicure zonder extra € 38,-
Russian manicure met gellak € 48,-
Russian manicure met Biab € 55,-
Russian manicure met Biab en Gellak € 60,-

Neem contact met ons op over onze Manicure behandelingen voor meer informatie. Je kunt ons ook bezoeken tijdens onze openingstijden aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam.

Meer Beautysalon behandelingen:

Direct een afspraak maken?

Scan de code