fbpx

Manicure Pedicure

3

Manicure

Dit is iets wat u uw handen niet moet onthouden. Uw nagels en nagelriemen worden op en top verzorgd. De nagels worden netjes in vorm gevijld en gelakt. Voor de echte liefhebber kan de manicure behandeling worden uitgebreid met een verzorgende paraffine bad.

Pedicure

Bij onze pedicure behandelingen worden uw voeten in een heerlijk voetenbad met reinigende werking behandeld. Daarna worden de nagelriemen verzorgd, nagels netjes in vorm gevijld en het overtollig eelt verwijderd. Bij deze behandeling kunt u er voor kiezen om uw teennagels een mooi kleurtje te geven of een verzorgende paraffine bad nemen.

Paraffine bad

Wilt u uw handen of voeten nog extra verwennen? Kies dan voor een paraffine bad. Een paraffine bad verzorgt en verzacht niet alleen de huid van uw hand/voet, maar ook uw spieren. Een paraffine pakking wordt naast zijn verzorgende werking ook vaak gebruikt bij reumatische pijn in de handen. Het verlicht namelijk de pijn door zijn verzachtende werking op de spieren in uw de hand.

Prijslijst Manicure Pedicure Amsterdam
Manicure zonder nagellak € 30,-
Manicure inclusief gellac € 45,-
Spa pedicure zonder nagellak € 48,-
Spa pedicure inclusief gellac € 56,-
Gellak aanbrengen handen zonder extra’s € 25,-
Mini pedicure Gellak € 33,-
Manicure en spa pedicure zonder nagellak € 64,-
Manicure en spa pedicure met gellac € 82,-
Medische pedicure zonder nagellak € 56,-
Medische pedicure met gellac € 73,-

Neem contact met ons op voor vragen over onze behandelingen. Je kunt ons altijd bezoeken tijdens onze openingstijden aan de Kinkerstraat 3H in Amsterdam voor een persoonlijke kennismaking.

Meer Beautysalon behandelingen:

Direct een afspraak maken?

Scan the code