Aqualyx

Boek nu!

WAT IS AQUALYX?

Aqualyx is een behandeling waarbij vetcellen oplossen en worden afgevoerd door het lichaam. Deze behandeling is vooral geschikt als je bijna op je streefgewicht bent, maar nog steeds probleemzones hebt die je wilt aanpakken. Het is een alternatief voor een liposuctie.

WAT DOET AQUALYX?

De behandeling bestaat uit het injecteren van een vloeibare oplossing met een stof die ook wel desoxycholzuur heet. Dat stofje zit bijvoorbeeld in gal om vet in water op te lossen. En dat is ook de bedoeling van Aqualyx. Door het inspuiten worden de vetcellen afgebroken en opgelost. Het lichaam voert de vetcellen gedurende twee tot drie weken af.

WAAARVOOR WORDT AQUALYX GEBRUIKT?

Deze behandeling is bedoeld voor mensen die door sporten en diëten bijna op hun streefgewicht zijn, maar nog een zone hebben met vet die ze graag willen aanpakken wat met sporten of gezond eten niet lukt.

Heupen (Love handles)
Enkels
(Onder)kin
Bovenarmen
Knieën
Kuiten
Wangen
Nek
Oksels
Taille
Vetophopingen rond de billen, borst, rug en dijen

Deze behandeling is echter niet geschikt om veel vet te verwijderen. De aangegeven richtlijn is 1,5 centimeter vet wat er tussen de vingers mag zitten wanneer er in de probleemzone wordt geknepen. Dit zal de behandelend arts met je overleggen.

BIJWERKINGEN VAN AQUALYX?

De meest voorkomende plaatselijke bijwerkingen zijn:
Zwelling
Blauwe plek
Kleine bloeduitstorting

Over het algemeen zijn deze bijwerkingen vaak na 48 uur over. Als de bijwerkingen langer dan 7 dagen blijven bestaan, is het raadzaam om je behandelend arts te raadplegen.

WANNEER BENT JE EEN GESCHIKTE KANDIDAAT VOOR AQUALYX?

Deze behandeling is, zoals eerder vermeld, vooral geschikt voor mensen die bijna op hun streefgewicht zijn, maar nog zones hebben die ze aan willen pakken. Kortom: als je na alle inspanningen nog steeds last hebt van bijvoorbeeld een onderkin, dan ben je waarschijnlijk een geschikte kandidaat zijn voor Aqualyx.

WAT MOET MIJN ARTS WETEN?

Vertel je behandelend arts of je medicijnen gebruikt die de stolling van bloed beïnvloeden. Denk daarbij aan NSAID’s, aspirine, bloedverdunners. Deze medicijnen kunnen ervoor zorgen dat je een verhoogd risico hebt op bloeding in het behandelende gebied. Vertel ook je arts of je ooit huidreacties hebt gehad zoals:

Koortsblaren
Cysten
Herpes
Puistjes
Uitslag
Infectie

Stel de behandeling met Aqualyx uit totdat deze reacties zijn verdwenen. Vertel ook je arts of je medicijnen inneemt die het immuun systeem beïnvloeden.

Prijslijst per zone

Aantal Flacons

Prijs

Onderkin

1 flacon

150 euro

Love handels

2 tot 4 flacons

280 – 560 euro

Buikzone

4 flacons

560 euro

Maagzone

1 tot 5 flacons

150 – 690 euro

Borst mannen

3 tot 4 flacons

430 – 560 euro

Bovenarmen

2 tot 4 flacons

280 – 560 euro

Schouders

1 tot 3 flacons 

150 -430 euro

Direct een afspraak maken?

Boek nu!